Pursaklar'a Yeni Istihdam Kapilari

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ilçede yeni hizmete giren isyerlerinin kurdelelerini keserek açilislarini gerçeklestirmeye devam ediyor.

Pursaklar'a Yeni Istihdam Kapilari
Vatandaslarla sik sik bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ilçe esnaflarini da bu mutlu günlerinde yalniz birakmiyor. Baskan Çetin, Pursaklar’da hizmet vermeye baslayan iki ayri isletmenin açilis törenine katilarak hayirli olsun dileginde bulundu.

Korona virüs tedbirlerine azami derecede dikkat edilen açilis programlarina Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Ilçe Kaymakami Mehmet Yildiz, isletme sahipleri ve çok sayida davetli katilim gösterdi.

‘‘Hemsehrilerimizin alisverislerini online magazalardan degil ilçe esnaflarindan yapmalarini önemle rica ediyorum’’

Her açilan yeni isletmenin Pursaklar’a deger kattiginin belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin; ‘‘Her yeni isletmenin hizmete girmesi hem ekonomiye, hem de ilçenin istihdamina katki sagliyor. Ilçemizdeki yeni istihdam alanlarinin çesitlenmesi ve çogalmasi da bizle mutlu ediyor. Ayrica buradan bir kez daha hemsehrilerimize seslenmek istiyorum. Alisverislerini online magazalardan degil ilçe esnaflarindan yapmalarini önemle rica ediyorum. Yeni açilan is yerlerinin ilçemize hayirli olmasini diliyor, isletmelerimizin bereketli ve helal kazançlar kazanmasini temenni ediyorum” dedi.

Halkla Iliskiler Müdürlügü Istihdam Sefligi’nin yeni açilan is yerleri ile hemen irtibata geçtigini de ifade eden Baskan Ertugrul Çetin, vatandaslarin is bulmalari için yogun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kaynak: İHA