Genel Sekreter Çelikel, Belediye Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Van Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, büyüksehir belediyesi meclis üyeleriyle bir araya gelerek belediyenin yatirimlarini anlatti.

Genel Sekreter Çelikel, Belediye Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi
Kocaeli Park’ta bulunan sosyal tesislerde AK Parti Büyüksehir Belediyesi meclis üyelerini agirlayan Genel Sekreter Çelikel, meclis üyelerinin sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra meclis üyeleri ile birlikte Van Büyüksehir Belediyesinin kentte devam eden yatirimlarini inceleyen Çelikel, yapilan çalismalari detayli bir sekilde anlatti. Ilk olarak Ipekyolu Caddesi’ne alternatif olarak yapilan 5 kilometrelik Elmalik baglanti yolunda incelmelerde bulunan Genel Sekreter Çelikel, buradaki yolun tamamlanmasi ile birlikte hem Ipekyolu Caddesi’nin trafik yükünü hafifletecegini hem de kent trafigine ciddi anlamda olumlu katki saglanacagini söyledi.



Daha sonra beraberindekilerle Hatuniye Mahallesi’nde 7 yil önce karari alinan ancak yapimina yeni baslanan 3 kilometrelik Hatuniye yolunu gezen Çelikel, buradan çalismalari süren Fidanlik Sahil Yolu ve Fidanlik Parki’ni gezdi.

Buradaki çalismalarin önemine deginen Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, yapilan yatirimlarla sirtini Van Gölü’ne dönen Vanlilari Van Gölü sahilleriyle bulusturmayi hedeflediklerini belirtti.

Programa genel sekreter yardimcilari Prof. Dr. Mucip Tapan ve Doç. Dr. Ali Özvan, AK Parti Van Büyüksehir Meclis Grup Baskan Vekili Mehmet Yildiz ve 13 ilçe meclis üyeleri ile ilgili daire baskanlari katildi.

Program çekilen hatira fotograflari ve Van Büyüksehir Belediyesinin hizmetlerinin yer aldigi almanagin dagitilmasi ile sona erdi.
Kaynak: İHA