Türk Yildizlari'nin Sakarya Semalarindaki Gösterisi Nefes Kesti

Adapazari’nin düsman isgalinden kurtulusunun 100’üncü yili kapsaminda Sakarya semalarinda uçus yapan Türk Yildizlari kendine hayran birakti. Akrotim ekibinin yaptigi nefes kesen gösteriyi izleyen vatandaslar ise o anlari kayda aldi.

Türk Yildizlari'nin Sakarya Semalarindaki Gösterisi Nefes Kesti
Sakarya’nin Milli Mücadele döneminde düsman isgalinden kurtulmasinin 100’üncü yil dönümü sebebiyle düzenlenen etkinlikler de Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde bulunan ulusal akrotim ekibi olan Türk Yildizlari, kentin semalarinda selamlama uçusu gerçeklestirdi. Nefes kesen gösteride ise vatandaslar cep telefonlarina sarilarak o anlari kayda aldi. Adapazari’nin düsman isgalinden kurtulusunun 100’üncü yilinda Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu ise sosyal medya hesabindan, “Basimiz dik, gözümüzde göklerdeydi. Türk Yildizlari’nin evimizin isgalinden kurtulusunun 100’üncü yili için ve selamlariyla bizleri gururlandirdi. Gururla nice 100 yillara” paylasiminda bulundu.

Türk Yildizlari’nin nefes kesen gösterisini izleyen vatandas Ali Taskin, “Sakaryali olarak gurur duydum. Güzel bir gösteriydi. Türk askeri, pilotlari her zaman gurur veriyor bizler onlar için variz ve onlarda bizim için varlar. Onlar bizim gururumuzdur. Gökyüzünü senlendirdiler, herkes onlari seyretti” dedi.

Öte yandan, etkinlikler kapsaminda ise Adapazari Belediyesinin önünde 100’üncü yila özel ‘Kurtulus Sergisi’ törenle açildi. Açilisa, Sakarya Vali Yardimcisi Ersin Emiroglu basta olmak üzere Adapazari Ilçe Kaymakami Yusuf Ziya Çelikkaya, Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, Sakarya Gençlik ve Spor Il Müdürü Arif Özsoy ile çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA