PTT Is Yerleri Normallesme Tedbirleri Kapsaminda Kademeli Olarak Hizmete Açiliyor

PTT AS Genel Müdürü Hakan Gülten: 'Is yerlerinde yogunluk yasanmamasi adina vatandaslarimiz fatura tahsilati, maas ödemesi gibi bankacilik islemlerini PTT is yerlerine gelmelerine gerek kalmadan PTTMatikler, kamu ortak ATM'leri, mobil bankacilik, internet bankaciligi gibi alternatif islem kanallarindan kolaylikla gerçeklestirebilir'.

PTT AS Genel Müdürü Hakan Gülten, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle vatandaslar ve çalisanlarin sagligini korumak amaciyla geçici olarak kapattiklari is yerlerini, normallesme tedbirleri kapsaminda kademeli olarak hizmete açtiklarini bildirdi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Ulastirma ve Altyapi Bakanligina bagli hizmet veren PTT AS, is yerlerinde kademeli normallesme süreciyle birlikte yeni düzenlemeler yapti.

Açiklamada görüslerine yer verilen PTT AS Genel Müdürü Gülten, Kovid-19'un ilk gününden itibaren mesai gözetmeden vatandaslara hizmet ulastirmak için gayretle çalistiklarini ancak bu süreçte bazi is yerlerinin salgin nedeniyle geçici olarak kapatildigini ve burada verilen hizmetlerin de baska is yerlerine aktarildigini animsatti.

Normallesme süreciyle birlikte bu is yerlerini kademeli olarak açtiklarini belirten Gülten, açik olan tüm is yerlerinde mesai saatinin 08.30-17.30 olarak belirlendigini ifade etti.

Gülten, vatandaslara hizmeti ön planda tuttuklarini, bu nedenle titizlikle hareket ettiklerini vurgulayarak, su degerlendirmede bulundu:

"Is yerlerimizde pandeminin basindan beri uyguladigimiz tedbirlerimizi sürdürüyoruz. Yogunluk yasanan is yerlerimize personel takviyesi yapiyor, ayrica bazi yerlesim yerlerindeki is yeri sayimizi artirarak hizmet kalitemizi daha da yukari çikarmayi hedefliyoruz. Is yerlerinde yogunluk yasanmamasi adina vatandaslarimiz fatura tahsilati, maas ödemesi gibi bankacilik islemlerini PTT is yerlerine gelmelerine gerek kalmadan PTTMatikler, kamu ortak ATM'leri, mobil bankacilik, internet bankaciligi gibi alternatif islem kanallarindan kolaylikla gerçeklestirebilir."

- "Bazi is yerlerinde yenileme yapilacak"

Vatandaslarin ve çalisanlarin sagligini korumak, hizmet kalitesini artirmak için bazi is yerlerinde yapisal yenileme çalismalarinin da yapildigini bildiren Gülten, "Pandemi nedeniyle bazi is yerlerimizi geçici olarak kapatmak zorunda kalirken burada verilen hizmetlerimizi de baska is yerlerimize aktardik. Ayrica, bazi is yerlerimizde gerekli yapisal düzenlemeleri gerçeklestiriyoruz ve bu is yerlerimizi hizmet kalitemizi artirmak amaciyla yeniliyoruz." bilgisini verdi.

Gülten, PTT'nin salgin döneminde Türkiye'nin her yerindeki yaygin is yeri agiyla vatandaslarin hizmetinde oldugunu animsatarak, sunlari kaydetti:

"Devletimiz tarafindan vatandaslarimiza ödenen sosyal yardim ödemelerinin yani sira bankacilik, e-ticaret ve kargo gibi birçok alanda özveriyle hizmet verdik. Mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getiren, büyük bir fedakarlikla vatandaslarimiza hizmet veren çalisma arkadaslarima gönülden tesekkür ediyorum."

Kaynak: AA