Karacabeyli Gencin Erdogan Için Besteledigi 'Koca Yürekli Adam' 2023 Seçim Sarkisi Olabilir

Babalar Günü dolayisiyla Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile video konferans yoluyla gerçeklesen ve 81 vilayetten gencin yer aldigi konusmaya katilan Karacabeyli Emre Çelik, Cumhurbaskani Erdogan için besteledigi ‘Koca Yürekli Adam’ isimli sarkiyi seslendirdi. Cumhurbaskani Erdogan, Çelik’in yazip seslendirdigi sarkiyi çok begenirken, yaptigi açiklamada, “Bu sarkinin daha çok zenginlestirilip güçlü hâle getirilmesi gerekiyor. Daha sonra CD’sini gönderirsen, biz de arabamizda dinleriz. Hatta seçim kampanyamiz için hazirligini yapariz. Biraz daha zenginlestirip çogaltman lazim. Gerekli destekleri saglariz. CD’yi senden en kisa zamanda bekliyorum. Çok tesekkür ediyorum” dedi.

Karacabeyli Gencin Erdogan Için Besteledigi 'Koca Yürekli Adam' 2023 Seçim Sarkisi Olabilir
Babalar Günü dolayisiyla Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile video konferans yoluyla gerçeklesen ve 81 vilayetten gencin yer aldigi konusmaya Karacabeyli Emre Çelik de katildi.

Çelik, Cumhurbaskani Erdogan için besteledigi ‘Koca Yürekli Adam’ isimli sarkiyi seslendirdi.

Toplanti sonrasi Çelik ve AK Parti Gençlik Kollari üyelerini agirlayan Belediye Baskani Ali Özkan, “Gençlik, bizim en çok önem verdigimiz konulardan biri. Cumhurbaskanimiz, bu çok degerli parçanin gelistirilmesi durumunda 2023 seçim müzigi olarak kullanabilecegini ifade etti.

Bu da tabii Karacabeyli gençler açisindan çok onur verici bir durum. Biz de Emre Çelik kardesimize ve onun ekibine her türlü destegi saglamaya haziriz” dedi.

Öte yandan, bestesi ve müzigi kendisine ait olan ‘Koca Yürekli Adam’i söyleyen Emre Çelik (21) ise yaptigi açiklamada, “Bu tecrübe benim için gurur verici. Ülkemizdeki birçok genç için Cumhurbaskanimiza sarki söylemeyi seçtim, kendisiyle sohbet etmek bile hayaldir. Tabii bu süreç yalniz basina olmadi. Ekibimiz, yönetimimiz ve baskanimiza ayni zamanda tesekkür ediyorum. Bu burada kalmayacak, ileriki süreçlere aktaracagiz. Insallah her sey için hakkimizda hayirlisi olur. Bos vakitlerimde gitar hep elimde oluyor. Çaliyorum, sarkilar söylüyorum, besteler yaziyorum. Yayinda da saz konusuna degindi Cumhurbaskanimiz. Ben de zaten saz çalmak istiyorum. Kendime güveniyorum, bu konuda da yetenekli olacagimi biliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA