Esi Tarafindan Öldürülen Tuba Erkol'un Babasi Mustafa Ceran Konustu

Esini çocuklarinin gözü önünde 46 biçak darbesiyle öldüren Bekir Erkol’a iyi hal indirimi uygulanmasiyla 18 yil hapse mahkum edilmesi kararini degerlendiren baba Mustafa Ceran, “ Biçak degmedigi yer kalmadi, yaptigi isten zevk almasi lazimmis, bu karar emsal olmasin, 18 yilin yüzde 60’ini yatacak, 10 yil sonra karsima çikacak” diye sitem etti.

Esi Tarafindan Öldürülen Tuba Erkol'un Babasi Mustafa Ceran Konustu
Baba Mustafa Ceran, Kanal D ekranlarinda hafta içi her gün yayinlanan sunuculugunu Hakan Ural ile Nur Tugba Namli’nin yaptigi “Neler Oluyor hayatta” programina baglanarak yasananlari anlatti.

Verilen kararin ardindan acisini dile getiren baba Mustafa Ceran, “Kizimin acisi bitmeden bir aciyla daha karsilastik. Karar bizi bir sefer daha öldürdü” dedi.

Tuba Erkol’un uzaklastirma karari aldiktan bir gün sonra 46 biçak darbesiyle katledildigini dile getiren baba Ceran, “ Biçak degmedigi yer kalmadi, yaptigi isten zevk almasi lazimmis, bu karar emsal olmasin, 18 yilin yüzde 60’ini yatacak, 10 yil sonra karsima çikacak” diye sitem etti. Adalete güvendigini dile getiren acili baba “ verilen karardan insallah dönülür, en agir cezayi alir” dedi.

-IHA-
Kaynak: İHA