Sosyal Hizmet Merkezi'nden Hane Ziyaretleri

Bingöl’ün Solhan ilçesinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü ekipleri, köy ziyaretleri yapip çocuklara kitap, engeli bulunan bir bireye ise tablet hediye etti.

Sosyal Hizmet Merkezi'nden Hane Ziyaretleri
Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’ne bagli Solhan Sosyal Hizmet Merkezi personeli, Aile Sosyal Destek Programi kapsaminda ilçeye bagli Asmakaya köyünde hane ziyaretleri gerçeklestirdi.Kurum personeli, hane ziyaretlerinde ailelerin taleplerini dinleyerek ilgili birimlere aktardi. Yapilan hane ziyaretleri esnasinda çocuklara kitap hediye edilerek özel gereksinimli bir bireyin de tablet ihtiyaci giderildigi belirtildi.

Ilçe merkezi ve bagli köylerdeki çalismalara devam ettiklerini söyleyen Kurum Müdürü Seyfettin Özdemir, “Kurum olarak ilçemiz merkez ve köylerinde yasayan dezavantajli bireylerin tespit edilmesini ve ihtiyaç duyduklari psikolojik, sosyal ve ekonomik destekten yararlanmalarini önemsiyor, bu kapsamda çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Bu haftaki hane ziyaretlerimizi ilçemiz Asmakaya köyünde gerçeklestirerek yaslilarimiz, engellilerimiz ve çocuklarimiz ile yakindan ilgilendik. Sorunlarini dinleyip taleplerini bakanlik sistemimize kaydettik”dedi.

Gerçeklesen ziyaretlere Jandarma Karakol Komutani Muzaffer Kolukisa ve Bingöl Engelliler Kültür Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi üyeleri de eslik etti.
Kaynak: İHA