Karaköprü'de Yollar Kilitli Parkeyle Döseniyor

Karaköprü Belediyesi yeni açilan yollarda kilitli parke döseme ve kaldirim çalismalari gerçeklestirerek hizmete sunuyor

Karaköprü'de Yollar Kilitli Parkeyle Döseniyor
Karaköprü Belediyesine bagli Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor. Ekipler Güllübag Mahallesinde yeni açilan yollari kilitli parkeyle döserken, yayalar için de kaldirim yaparak hizmete sunuyor.

Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin talimatiyla yogun bir çalisma içerisinde olan ekipler hem yeni yollar açiyor hem de alt yapisi tamamlanan yollari kilitli parkeyle döseyerek hizmete sunuyor.

Baskan Baydilli iyi bir çalisma temposu içerisinde olduklarini dile getirerek, “Fen Isleri Müdürlügünde çalisan arkadaslarimiz ve yüklenici firmalar gerçekten yogun bir sekilde çalisiyor. Ilçenin dört bir yaninda yeni yollar açiyoruz, alt yapisi tamamlanan yollari kilitli parkeyle dösüyoruz. Bunun yaninda yeni kaldirimlar yapiyoruz, deforme olmus yollari tespit ederek onariyoruz. Yani ilçemizin yolu açik olsun, sorun yasanmasin diye çalisiyoruz, her zaman her sartta da çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Karaköprü Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde Seyrantepe, Güllübag, Batikent, Atakent, Dogukent ve Mehmetçik mahallelerinde yeni yol açma ve kilitli parke döseme çalismasi gerçeklestiriyor.
Kaynak: İHA