Beyaz Cennet Pamukkale'ye Yerli Ve Yabanci Turistlerden Yogun Ilgi
UNESCO Dünya Kültür Mirasi Listesi’nde bulunan Pamukkale’de yerli ve yabanci turistler yogunluk olusturdu. Travertenlerde ve antik havuzda hafta sonu yogunlugu yasanirken, yerli turistlerin de beyaz cennete ilgisi artti.

Turizm sirketleriyle birlikte Kocaeli, Adana, İçel ve Antalya’dan da yerli turistlerin geldigi görüldü.
“Gayet begendim burayi, çocuklara göre çok güzel bir yer”
Ailesiyle birlikte Kocaeli’den Denizli’ye gezmeye gelen Selin Uzuner, “Ben buraya Kocaeli’den geliyorum ve Pamukkale’ye ikinci gelisim. Gayet begendim burayi, çocuklara göre çok güzel bir yer. Hayal güçlerini gelistirebilecek bir yer. Mesela kara ve pamuga benzetebilirler, zaten adi üzerinde Pamukkale. Çocuklar burada eglenerek yüzüyor, çok güzel bir yer. Buradan Denizli’ye gidecegiz. Pamukkale turistik ve güzel bir yer. Çok fazla turistle tanisarak dilimi gelistirdim” diye konustu.
“Çok güzel yer ve çok begendik Adana’dan geldik”
Kisitlamalarin ardindan arkadaslariyla birlikte geziye çikan Nur Derin ise, “Kisitlamalar bitti ve Pamukkale’ye gezmeye geldik. Çok güzel yer ve çok begendik. Adana’dan geldik, tiyatroya gittik ve müzeleri gezerek en son buraya geldik” ifadelerini kullandi.
“Pamukkale muhtesem, çok seviyorum”
Türkiye’ye 1 aylik tatile geldiklerini ve Pamukkale’ye daha önce de geldigini ve çok sevdigini belirten Meksikali Paulea Makiae ise, “Burasi çok güzel bir yer, Pamukkale muhtesem. Pamukkale’yi çok seviyorum. Burada çok fazla insan var” dedi.
