Adiyaman'da Isçileri Tasiyan Otobüs Kontrolden Çikti, Ortalik Savas Alanina Çevirdi

Adiyaman’da, fabrika isçilerini tasiyan otobüsün kontrolden çikarak refüjde bulunan elektrik diregini ve agaçlari parçalayarak refüjü asip karsi seride geçti. Ortaligin savas alanina döndügü kazada 2 kisi yaralandi.

Adiyaman'da Isçileri Tasiyan Otobüs Kontrolden Çikti, Ortalik Savas Alanina Çevirdi
Edinilen bilgilere göre, Adiyaman’da faaliyet gösteren bir fabrikada çalisan isçileri tasiyan Ali Riza Aslan idaresindeki 02 S 0062 plakali Mercedes marka otobüs, Fatih mahallesi 2. Çevre Yolu Hazreti Ali Cami yakinlarinda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak refüje çikti. Isçilerin içerisinde bulundugu otobüs, refüjdeki elektrik diregiyle agaçlari parçalayarak yolun karsi tarafina geçti. Ortaligin savas alanina döndügü kaza yerinde kontrolden çikan otobüs, yaklasik 80 metre ilerledikten sonra dura bildi. Meydana gelen kazada otobüs sürücüsü Ali Riza Aslan ile otobüste bulunan Yusuf Karakus yaralandi. Her iki yarali olay yerine gelen 112 Acil Saglik ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Otobüsün parçalayarak etrafa savurdugu agaç parçalari ile elektrik diregi Adiyaman Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekiplerinin çalismalari sonrasinda yoldan kaldirildi. Elektrik dagitim sirketi olan AKEDAS ekipleri tarafindan da yolun aydinlatilmasi için çalisma gerçeklestirildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yapmis oldugu çalismalar sonrasinda kazaya karisan otobüs yoldan kaldirildi.

Kazayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA