TEM'de 13 Araç Birbirine Girdi, Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 5 Yarali

TEM Otoyolu Sakarya geçisinde yagis sonrasinda 1 otobüs, 2 kamyon, 2 tir ve 8 otomobilin karistigi zincirleme kazada 5 kisi yaralandi. Kaza sonrasi Istanbul istikametinde olusan uzun araç kuyrugu havadan da görüntülenirken, yolu açma çalismalari sürüyor.

TEM'de 13 Araç Birbirine Girdi, Ortalik Savas Alanina Döndü Açiklamasi 5 Yarali
Kaza, TEM Otoyolu Sakarya geçisi Sapanca ilçesi Kirkpinar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametinde yagis sonrasinda yaklasik 300 metrelik mesafede ardi ardina trafik kazalari meydana geldi. 1 otobüs, 2 kamyon, 2 tir ve 8 otomobilin karistigi zincirleme kazada otoyol adeta savas alanina döndü. Kaza sonrasinda otoyolun Istanbul istikameti geçici süreyle trafige kapandi. Olay yerine sevk edilen ekiplerce kazada yaralanan S.A., E.A., K.T., B.G. ve N.M. isimli 41 YK 468 plakali kamyon sürücüsü olmak üzere toplam 5 kisi hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza sonrasi Istanbul istikametinde uzun araç kuyruklari olustu. Yaklasik 1 saat süren çalismalar neticesinde trafik 2 seritten verilmeye baslanildi. Araçlarin yoldan kaldirilmasinin ardindan trafik normal seyrine döndü. Öte yandan, 41 YK 468 plakali kamyonda bulunan ve yola savrulan keresteler de Karayollari Genel Müdürlügüne bagli ekiplerce yoldan kaldirildi.

Kazayi anlatan Gökhan Akçabozan, “Bu bölgede ikamet ediyorum. 16.48 siralarinda bir fren sesi geldi ve daha sonrasinda ise kazalar pes pese geldi. 3 tane yarali oldugunun bilgisini aldik. 13 araç farkli yerlerde kazaya karisti. Suanda Istanbul istikametinde trafigin normale dönmesi için çalismalar sürüyor” dedi.

Kaynak: İHA