Özel Ögrenciler Bagisçilarin Hediyesi Sandalyeler Ile Sevindi

Yesil Düzce Özel egitim ve rehabilitasyon merkezinde egitim gören engelli, ögrenciler Biz Büyük Bir Aileleyiz Derneginin verdigi tekerlekli sandalyeler ile mutluluk yasadi.

Özel Ögrenciler Bagisçilarin Hediyesi Sandalyeler Ile Sevindi
Bagisçilarin verdigi bagislari ihtiyaç sahipleriyle bulusturan Biz Büyük Bir Aileleyiz Dernegi, bu defa da engelli özel ögrencileri mutlu etti. Dernege bagisladigi tekerlekli sandalyeleri Yesil Düzce Özel Egitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde egitim gören ögrencilere teslim etti. Derslerini tamamlayan ögrenciler, bahçeye çiktiklarinda tekerlekli sandalyelerini okulun bahçesinde görünce büyük mutluluk yasadilar. Özel ögrenciler, ögretmenlerinin yardimiyla oturduklari sandalyelerin sevincini doyasiya yasadilar. Okul Müdürü Diler Döner Kar, yardimlari okula ulastiran ve çocuklarinin mutlu olmasina vesile olan Biz Büyük Bir Aileyiz Dernegi Yardimlar Koordinatörü Dilek Sen’e, ögrencilerine verdikleri hediyeler için tesekkür ederken; “Okulumuzda sandalyelerimiz var. Ancak bazi ögrencilerimiz için bu sandalyeler çok büyük. Ögrencilerimiz bu sandalyelerde rahat hareket edemiyorlar. Biz Büyük Bir Aileyiz Dernegine, Baskan Ismail Yildiz’a ve bagisçilariniza yürekten tesekkür ederim. Ancak okulumuzun boyaya da ihtiyaci var. Yazin okulumuzu boyatmayi düsünüyoruz. Bu noktada derneginizin bagisçilarindan özel bir ricamiz olsun” dedi.

Dilek Sen ise; “Özel ögrencileri sevindirmenin mutlulugunu yasadiklarini belirterek engelli çocuklarin rehabilitasyonlarini saglayan fedakar ve vefakar ögretmenlere tesekkür etmek için bagisçilarimizla böyle bir organizasyon yapmak istediler. Bende hem fedakarliklariniz için sizlere hem de bagisçilarimiza tesekkür ederim” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA