Hayvanseverler Tepki Göstermek Için Bir Araya Geldi

Eskisehir’de hayvanlari beslerken darp edildigi iddia edilen Aysun Korkar ve beraberindeki hayvanseverler, parkta bir araya gelerek basin açiklamasinda bulundu.

Hayvanseverler Tepki Göstermek Için Bir Araya Geldi
Odunpazari ilçesine bagli Akpinar köyüne hayvanlari beslemek için giden 41 yasindaki 3 çocuk annesi Aysun Korkar, mahallede yasayan bir vatandas tarafindan darp edildigi iddia edilmisti. Çenesinde 4 tane kirik ve 2 disinin koptugu ögrenilen Korkar, Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altina alinmisti. Hastanede tedavisi tamamlanan Aysun Korkar ve beraberindeki hayvanseverler, siddeti kinamak için bir araya geldi. Yediler Parki’nda toplanan kalabalik grup, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Yüzümün her tarafina platin taktilar”

Karsi tarafin ulusal medyaya yansiyan iddialarini yalanlayan Aysun Korkar, “Agrilarim çok fazla. Onlarin dedigine göre botoks yaptirmisim ya, görüyorsunuz yüzümü. Tip Fakültesi doktoralari bütün yüzüme platin taktilar. Botoks diye iddia edilen, bütün yayinlarda bu sekilde konusan karsi taraf, umarim vicdaninla rahat oturuyorsundur. Dislerim yok, çenemde platinler var” seklinde konustu.



“Bugün burada siddetten nasibini alan kadinlar ve hayvanlarimiz için bir aradayiz”

Hayvanseverler adina açiklamalarda bulunan Hayvanlari Koruma Yasam Haklarini Savunma ve Yardimlasma Dernegi Baskani Nesrin Çiçek, “Bugün burada siddetten nasibini alan kadinlar ve hayvanlarimiz için bir aradayiz. Siyasi degil insani durus sergileyen STK’miz, toplumu ilgilendiren birçok hususta magduriyetlerin yasayan her canlinin sesini duyurmayi misyon edinmistir. Kadina, çocuga, engelliye, yasliya ve hayvana karsi uygulanan siddeti kinamak ve önleyici faaliyette bulunmak toplumda yasayan herkesin görevidir” ifadelerini kullandi.

Magdur kadin günler sonra ilk defa köpek sevdi

Hastanede tedavisini tamlayan Aysun Korkar, disari çiktiktan sonra ilk kez bir köpegi kucagina alarak sevdi. Köpegin sevimli halleri ve Korkar’in mutlulugu kameralara yansidi.
Kaynak: İHA