Dügün Konvoyundaki Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarpti Açiklamasi 4 Yarali

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde dügün konvoyunda seyir halinde olan bir otomobil, park halindeki 3 araca çarpti. Kazada otomobil içerisindeki 4 kisi yaralandi.

Dügün Konvoyundaki Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarpti Açiklamasi 4 Yarali


Kaza, saat 22.00 siralarinda Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir dügün konvoyundaki 06 DB 1273 plakali otomobil, ismi ögrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde, yol kenarinda park halinde bulunan 3 araca çarpti. Savrulan otomobil refüj üzerinde bulunan agaca çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan Serhat Y., Taner Y., Malik Y. ve Ömer E. isimli 5 vatandaslar yaralandi.

Yaralilar hastaneye kaldirildi

Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahaleleri yapilan yaralilar, Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi ve Körfez Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Polis ekipleri tarafindan olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan, park halindeki araçlara çarpan otomobil çekici yardimi ile kaldirildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA