Ticari Taksi Ile Motosiklet Çarpisti, Kardesini Yerde Gören Agabeyin Feryatlari Yürekleri Dagladi

Bayrampasa’da ticari taksi ile iki motosiklet kafa kafaya çarpisti. Kaza sonucu 1 kisi hayatini kaybederken 2 kisi agir yaralandi.

Ticari Taksi Ile Motosiklet Çarpisti, Kardesini Yerde Gören Agabeyin Feryatlari Yürekleri Dagladi
Olay, saat 21:30 siralarinda Bayrampasa Altintepsi Mahallesi Akpinar Caddesi ile Baris Sokak kesisiminde meydana geldi. Iddiaya göre, Akpinar Caddesi’nden yokus asagi seyir halinde olan iki motosiklet ile Baris Sokak içerisinden caddeye dönüs yapan 34 THF 62 plakali ticari taksi kafa kafaya çarpisti. Çarpisma sonrasi motosiklet üzerinde bulunan 3 kisi yola savruldu. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Ticari taksi soförü kazayi ufak siyriklarla atlatirken kaza sonrasi agir yaralanan motosikletli sürücü ve yolcular Serhat Elagöz(19), Özgür Aysal(21) ve Sehmus Aysal(19) olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri kaza sonrasi olay yerine gelen öfkeli aile yakinlarini sakinlestirerek çevrede güvenlik önlemleri aldi. Bayrampasa’da özel bir hastaneye kaldirilan Serhat Elagöz ise yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

Kazada iki kardesten birinin bacagi koptu

Olayda bacagi bilek kisminda kopan Özgür Aysal, Çapa Tip Fakültesi Hastanesi’ne götürülürken kardesi Sehmus Aysal, Bagcilar Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavi altina alindi. Kaza sonrasi taksi soförünün olay yerinden kaçtigi iddia edildi. Kazaya karisan ticari taksi ve iki motosiklet olay yerinden kaldirilirken kazanin nedenine iliskin inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA