Sürücü Sikistigi Koltukta Ambulansi Sigara Içerek Bekledi

Antalya’dan Kumluca Hali’ne gitmekte olan tir, yagis yüzünden kayganlasan yolda kaza yapti. Yarali sürücü, ambulansi soför koltugunda sigara içerek bekledi.

Sürücü Sikistigi Koltukta Ambulansi Sigara Içerek Bekledi
Kaza, Kemer ilçesi yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ögle saatlerinde Antalya’dan yük almak üzere Kumluca ilçesine gitmekte olan 63 ABZ 257 plakali tirin sürücüsü Bekir A., Kemer ilçesi Kiris Mahallesi’ndeki keskin virajda aracin kontrolünü kaybetti. Kaymaya baslayan tiri yavaslatmak için frene basan sürücü, kontrolü saglayamadi ve araç yol kenarindaki bir agaca çarptiktan sonra savrularak tüm yolu kapatti. Çarpmanin etkisiyle çekicinin ön kismi paramparça olurken, enkazin parçalari olay yerindeki akaryakit istasyonunda bulunan araç ve insanlarin üzerine yagdi. Kazada yaralanan sürücü Bekir A, 112 ambulansinin gelmesini sürücü koltugunda sigara içerek bekledi. Hastaneye kaldirilan sürücünün durumunun iyi oldugu ögrenildi. Kaza sirasinda çekicide uyumakta olan yedek sürücü Mehmet. I. ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Vinç yardimiyla kaza yapan araç yoldan kaldirildiktan sonra Karayollari Yol Bakim ekibi de tirin delinen yakit deposundan yola akan mazotu ve enkazi temizleyerek, yola kum serpti.

Kaza yüzünden D-400 karayolunda trafik 4 saate yakin aksarken, kilometrelerce araç kuyrugu olustu.
Kaynak: İHA