(Özel) Önce Tozlarini Süpürdü, Sonra Da Demir Tezgahi Sirtlayip Çaldi

Kagithane’de market önündeki demir tezgahi gözüne kestiren hirsiz, güpegündüz önce firça ile tezgahi süpürdü, sonra sirtina alarak çaldi. Hirsiz Kagithane Asayis Büro Amirligi ekipleri tarafindan kisa sürede yakalanirken, yasanan hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

(Özel) Önce Tozlarini Süpürdü, Sonra Da Demir Tezgahi Sirtlayip Çaldi
Olay, geçtigimiz günlerde Kagithane’de yasandi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde kapali bir marketin önünden geçen hirsiz, isyerinin önündeki demir tezgahi gözüne kestirdi. Çevrede kimsenin olmamasini firsat bilen hirsiz, dikkat çekmemek için kendi isyeriymis gibi market önüne gelip tezgahin çevresini temizledi. Tezgahin altinda bulunan firçayi eline alan hirsiz, demir tezgahin üzerine süpürdü.

Kamera var mi diye bakti, sonra demir tezgahi sirtina alip çaldi

Kiyafetlerinin kirlenmemesi için demir tezgahi süpüren hirsiz, bir süre çevrede güvenlik kamerasi olup olmadigini kontrol etti. Daha sonra ise demir tezgahi sirtina alan hirsiz, isyerinin önünden kaçarak uzaklasti. Markete gelen isyeri sahibi, tezgahin olmadigini görünce güvenlik kamerasi kayitlarini inceleyerek durumu polis ekiplerine bildirdi.

Market disinda evden de hirsizlik yapmis

Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri market önüne gelerek çalismalar baslarken, market sahibi sahsin I.B. olabilecegini ekiplere bildirdi. Ekipler yaptigi çalismalar neticesinde hirsizin çesitli suçlardan çok sayida kaydi bulunan I.B. oldugunu belirledi. Yapilan çalismalar neticesinde hirsiz I.B. kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki sorgusu sirasinda I.B. Merkez Mahallesi Serpil Sokak’ta bir evden de hirsizlik yaptigini itiraf ettigi ögrenildi. Emniyette islemleri tamamlanan hirsiz I.B. adli makamlara sevk edildi.

Hirsizin demir tezgahi çaldigi anlar kameraya yansidi

Kagithane’de hirsizin market önündeki demir tezgahi çaldigi anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, hirsizin market önüne geldigi, daha sonra demir tezgahi ve çevresini temizledigi, sonrada sirtina alarak çaldigi görülüyor.
Kaynak: İHA