Eski Emniyet Müdürü Salmaner'in Yargilanmasina Devam Edildi

FETÖ firarisi eski emniyet müdürü Hüsrev Salmaner’in yargilanmasina bugün de devam edildi.

Eski Emniyet Müdürü Salmaner'in Yargilanmasina Devam Edildi
Ankara 13. Agir Ceza Mahkemesinde görülen durusmada tutuklu olarak yargilanan Salmaner, Ses ve Görüntülü Bilisim Sistemi (SEGBIS) ile katilirken sanik avukati da salonda bulundu.

Fetullahçi Terör Örgütü (FETÖ) firarisi eski emniyet müdürü Salmaner, Ankara’da yakalanmis ve ‘silahli terör örgütüne üye olmak’ suçundan tutuklanmisti.

Esasa iliskin savunma yapan Salmaner, son savunmasini durusma salonunda yüz yüze yapmak istedigini belirterek, “Hiçbir fiziki eylemde bulunmadim. Dosyada da hiç bir delil yok, örgütsel faaliyet içerisinde yer almadim. Kaçma hazirligim olmadi. Avukatimla bir kere görüsebildigim için savunmami hazirlayamadim. Durusma salonunda yüz yüze olarak son savunmami yapmak istiyorum. Suan da söyleyecek pek bir sey yok” dedi.

Ara kararini açiklayan mahkeme heyeti sanigin talebini degerlendirerek, gelecek durusmada sanigin savunmasini salonda yapabilmesi için cezaevine yazi yazilacagini ve mümkün görülürse sanigin durusma salonuna getirilecegini söyleyerek durusmayi 30 Haziran tarihine erteledi.
Kaynak: İHA