Battalgazi Belediyesi'nden 7 Sokaga 2 Milyon Yatirim

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, sicak asfalt serim seferberligi kapsaminda Göztepe Mahallesinin toplam 7 sokagini sicak asfaltla bulusturdu. Çalismalar kapsaminda 4 bin ton sicak asfalt serimi yapildi.

Battalgazi Belediyesi'nden 7 Sokaga 2 Milyon Yatirim
Havalarin isinmasiyla 2021 yili asfalt sezonunu açan Battalgazi Belediyesi, ilçede yasayan vatandaslarin daha kaliteli ve konforlu ulasimi için baslattigi asfalt seferberligini sürdürüyor. Program dahilinde çalismalarini sürdüren ekipler, Göztepe Mahallesi’nde toplam 7 sokagi sicak asfaltla bulusturdu. Fendoglu Caddesi, Tutoglu, Hazan, Taner, Hüsna, Abidinpasa ve Elmali sokaklarinda toplam 3 kilometre sicak asfalt serimi yapan ekipler, çalismalar kapsaminda toplam 2 milyon TL tutarinda 4 bin ton sicak asfalt serimi gerçeklestirdi.

Mahalle sakinlerinden büyük takdir toplayan çalismalari AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, titizlikle yürütülen çalismalar sonucunda vatandaslarin konforlu ve kullanisli yollara kavustugunu aktararak, “Hepimizin amaci insanlarin daha rahat yasayacagi bir Battalgazi’yi olusturmak” dedi.



Mahalle sakinleri çalismalardan memnun

Gerçeklestirilen hizmetten dolayi tesekkürlerini ileten mahalle sakinlerinden Ihsan Emlek, “60 senedir bu asfalt yapilmamisti. Her zaman yamalar yapilir, birakilirdi. Baskanimiz Osman Güder’e ve ekibine tesekkürü bir borç biliyoruz. Allah razi olsun. Çalismalarinda basarilar diliyorum” derken, bir baska mahalle sakini Sultan Aydogan ise “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’den Allah razi olsun. Çok güzel bir çalismanin talimatini verdi. Eski haliyle simdiki hali çok farkli. Güzel çalismalar bunlar” dedi.



“Baskanimiz sesimize kulak verdi”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in sorunlarina duyarsiz kalmadigini aktaran Göztepe Mahalle muhtari Bilal Yerli, “Mahallemizin 60 yillik asfalti sökülerek yenisi serildi. Baskanimiz sorunumuza duyarsiz kalmadi, sesimize kulak verdi. Suanda 7 sokagimiz asfaltlaniyor. Mahallemizde 5 sokagimiz kaldi. Bu mahallelerde insallah ikinci etapta asfaltlanacak. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder basta olmak üzere bu sicagin altinda canla basla çalisan ekibe, sahsim ve mahallem adina çok ama çok tesekkür ediyorum. Bu çalismalarin yani sira baskanimiza imar konusunda ayrica tesekkür etmek istiyorum” ifadeler kullandi.

“Vatandaslarimiz hizmetin en iyisine layik”

Battalgazi’de güzel çalismalara imza atildiginin altini çizen AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Battalgazi Belediyemiz tarafindan Göztepe mahallesindeki yürüttügü çalismalarini yerinde inceleme firsati bulduk. Bu sokaklara yillardir el degmemis. Kanalizasyon ve su hatti çalismalari bittikten sonra ara sokaklari Battalgazi Belediyesi, ana yollari da Büyüksehir Belediyemiz, insanlarin daha rahat bir alanda ulasim yapabilmeleri için asfaltliyorlar. Belediye baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyoruz. Vatandasimiz hizmetlerin en güzeline ve en iyisine layik” ifadelerine yer verdi.

“Vatandaslarimizin memnuniyeti birinci önceligimizdir”

2 milyon TL’lik yatirimi Göztepe Mahallesi ile bulusturmanin mutlulugunu yasadigini dile getiren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Göztepe mahallemizdeki çalismalari yerinde inceledik. Öncesinde 7 sokagimiz Selahattin Gürkan baskanimiz yapmisti. Geri kalan sokaklarinda sicak asfalt serimi bize nasip oldu. 2 milyonluk bir yatirim ile Göztepe mahallemizdeki 7 sokagimizin sagliklastirilmasi ve güzellestirilmesini sagliyoruz. Sicak asfalt serilince yollar güzellesiyor, insanlarin memnuniyeti de artiyor. Her zaman sunu ifade etmistik; ‘Asfaltsiz yolumuz kalmayacak.’ Yol medeniyettir. Yolun olmadigi yerde üst yapinin hiçbir anlami olmuyor. Bu sorumluluk bilinciyle çalismalarimiza gece gündüz devam ediyoruz. Vatandaslarimizin memnuniyeti bizim birinci önceligimizdir. Geride biraktigimiz 2 yillik zaman zarfi içinde 150 milyonluk yol yatirimini, ilçemizle bulusturmayi basardik. Bu yatirimlarimizin daha da üzerine koyarak, milletimize hizmet etme yolunda emin adimlarla ilerleyecegiz. MASKI ile yaptigimiz görüsmeler çerçevesinde, ilçemizin bazi bölgelerindeki alt yapinin 50-60 yillik oldugunu ve yenilenmesi gerektigine karar verdik. Alt yapi çalismalari tamamlanan cadde ve sokagimizin asfaltini hemen yaparak, vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Hepimizin amaci insanlarin daha rahat yasayacagi bir Battalgazi’yi olusturmak. Bunun için mesai kavrami gözetmeden çalismalarimiza devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA