TÜRKAV Aydin Subesi Yönetim Kurulu Rektör Aldemir Ile Görüstü

Türkiye Kamu Çalisanlari Kalkinma ve Dayanisma Vakfi (TÜRKAV) Aydin Subesi Yönetim Kurulu Baskani Uzm. Adli Psk. Nazilli Saglik Hizmetleri MYO Evde Bakim Bölümü Ögretim Görevlisi Gülsah Sükran Kale, Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makaminda ziyaret etti.

TÜRKAV Aydin Subesi Yönetim Kurulu Rektör Aldemir Ile Görüstü


Ziyarette TÜRKAV Yönetim Kurulu Üyeleri Aydin Meslek Yüksekokulu (AYMES) Sekreteri Hasan Ünlü, AYMES Moda Tasarim Bölümü Dr. Ögr. Üyesi Sükrü Ömür, Germencik MYO Acil Durum Afet Yönetimi Programi Ögr. Gör. Dr. Erdinç Vural ve Germencik MYO Acil Durum Afet Yönetimi Programi Ögr. Gör. Nergis Yüksel de bulundu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sehir-üniversite bütünlesmesinin ve ortak fayda dogrultusunda birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak sivil toplum kuruluslarina büyük önem verdigini söyledi.

Yönetim Kurulu Baskani Gülsah Sükran Kale’ye ve yönetimine nazik ziyaretleri için tesekkür eden Rektör Aldemir, çogunlugu üniversitede görev yapan personellerden olusan vakif yönetimine çalismalarinda basarilar diledi.

TÜRKAV’in faaliyet ve etkinlikler hakkinda bilgi veren Yönetim Kurulu Baskani Gülsah Sükran Kale, ADÜ’nün sehrin gelismesinde öncü rol oynadigini belirterek sehir için üniversite-STK isbirliklerinin önemli oldugunu ve is birligi çalismalarina her zaman hazir olduklarini ifade etti.



Ziyaret karsilikli hediye takdimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA