Tehdit Edildigini Iddia Edip Kendini Eve Kilitledi

Antalya’da yasadigi dairenin balkonuna çikarak "Adalet yerini bulsun” yazili pankart asan ve kendisini eve kilitleyen sahis, polis ekipleri tarafindan uzun ugraslar sonucu ikna edildi. Vatandaslar ise o anlari kayda almak için adeta birbiriyle yaristi.

Tehdit Edildigini Iddia Edip Kendini Eve Kilitledi
Olay, Muratpasa ilçesi Kizilarik Mahallesi 2768 sokak üzerinde bulunan 4 katli binanin çati katinda yasandi. Dairede yasayan Mesut T., sabah saatlerinde balkonuna “Adalet yerini bulsun” yazili pankart asarak bagirmaya basladi.

Durumu gören komsulari polise ihbarda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine 155, 110 ve 112 ekipleri sevk edildi. Sahis uzun süre ekiplere kapiyi açmadi. Bunun üzerine olay yerine sahsi ikna etmek için müzakereci ekibi de geldi. Öte yandan bazi vatandaslar, polisin çalismalarini cep telefonu kamerasi ile kayda almak için adeta birbiri ile yaristigi görüldü.

Sahis zaman zaman balkona çikarak, “Görecekler bilecekler. O sikilan mermilerin bedelini verecekler. Adalet varsa cezalarini çekecekler. Alismislar insanlari tehdit etmeye. Yeter. Yoksa burada kendimi yakacagim” diye bagirdi. Polis ekipleri tarafindan 1 saat sonra ikna edilerek kapisi açtirilan Mesut T., islemlerinin yapilmasi için polis karakoluna götürüldü. Pankart ise polis ekipleri ile tarafindan toplandi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
Kaynak: İHA