Kuveyt Türk, 4. Kez Finansin En Iyi Isvereni Seçildi

Kuveyt Türk IK, Egitim ve Kalite Grup Müdürü Semih Sel: '6 bine yakin çalisanimizin 'iyi ki Kuveyt Türklüyüm' demesini saglayan insan kaynaklari süreçleriyle tüm çalisanlarimiza mutlu ve huzurlu bir çalisma ortami sunmaya büyük önem veriyoruz'.

Kuveyt Türk, Great Place to Work Enstitüsü Türkiye tarafindan Türkiye’nin En Iyi Isvereni seçilmesinin ardindan ayni organizasyonda Finansin En Iyi Isvereni de seçilerek üst üste 4. kez ödüle layik görüldü.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, Kuveyt Türk, salgin sürecinde de 6 bin çalisaninin 'iyi ki Kuveyt Türklüyüm' demesini saglayan insan kaynaklari uygulamalari gelistirmeye, çalisanlarina mutlu ve huzurlu bir is yeri ortami sunmaya devam ediyor.

Kuveyt Türk, insan kaynaklari süreçlerini önce insan-önce çalisan prensibiyle yürüten ve unvanlari ortadan kaldiran Gelisim Mutfagi, esnek yan haklar uygulamasi Sepetim, Iyi ki Isveren Markasi, Önce Çalisan Meclisi gibi birçok özgün insan kaynaklari uygulamasini hayata geçirdi.

Banka, Great Place to Work Enstitüsü tarafindan insan kaynaklari alaninda düzenlenen Türkiye'nin En Iyi Isverenleri 2021'de de "5000+ Çalisan Sayisi" kategorisinde 4. kez "Türkiye'nin En Iyi Isvereni" seçilmesinin ardindan bu sefer de "Finansin En Iyi Isvereni" ödülüne layik görüldü.

Açiklamada görüslerine yer verilen Kuveyt Türk IK, Egitim ve Kalite Grup Müdürü Semih Sel, sunlari kaydetti:

"Kuruldugumuz günden bu yana müsteri memnuniyetinin, çalisan memnuniyetinin dogal bir sonucu olduguna inaniyoruz. Insan kaynaklari politikamizi da bu anlayis dogrultusunda sekillendiriyoruz. 6 bine yakin çalisanimizin ' iyi ki Kuveyt Türklüyüm' demesini saglayan insan kaynaklari süreçleriyle tüm çalisanlarimiza mutlu ve huzurlu bir çalisma ortami sunmaya büyük önem veriyoruz.

Çalisanlarimizin fikirlerini özgürce ifade ettikleri, karar sistemlerine dâhil olduklari ve çalisirken güven duyduklari bir ortam olusturmak adina hayata geçirdigimiz uygulamalarin bir neticesi olarak bir kez daha Türkiye'nin en iyi finans kurumu seçilmemizden dolayi büyük mutluluk duyuyoruz. Özgün insan kaynaklari uygulamalari gelistirmeye devam edecegiz."
Kaynak: AA