Eskisehir'de Sokak Hayvanlarini Besledigi Sirada Darbedildigini Iddia Eden Kadinin Tedavisi Sürüyor

Eskisehir'de sokak hayvanlarini besledigi sirada bir kisi tarafindan darbedildigini öne süren kadinin, tedavisi devam ediyor.

Iki gün önce kaldirildigi Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesinde ameliyat edilen evli ve 3 çocuk annesi Aysun Korkar (41), gazetecilere, ugradigi saldiri nedeniyle çenesinde kiriklarin bulundugunu söyledi.

Dün gerçeklesen ameliyatla çenesinin sag ve sol kismina platin takildigini anlatan Korkar, "Konusurken zorlaniyorum. Ben düzenli olarak, haftanin 3 günü sokak hayvanlarini kendi imkanlarimla besliyorum. Biz beslememizi yaparken, tanimadigim bir kisi evinden çikti, bana dogru yaklasip, 'burada besleme yapamazsin' dedi. Ben de oradan uzaklasmasini istedim." dedi.

Korkar, söz konusu kisiyle arasinda yasanan tartisma sirasinda darbedildigini ileri sürdü.

Jandarmadaki ifadesinin ardindan serbest birakilan 5 çocuk babasi S.B. ise olay aninda hiç kimseye ve canliya siddet uygulamadigini iddia etti.

Olayin yasandigi mahallede herkesin kendisini hayvansever olarak bildigini ifade eden S.B, "Ben ne hayvana ne de kadina saldirdim. Kesinlikle böyle bir sey yok. Olayi gören kisiler ifadelerini verdiler. Olay yargiya tasindi." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA