ERÜ'de 'Kariyer Günleri' Etkinligi Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Egitim Fakültesi tarafindan “Kariyer Günleri” etkinligi düzenlendi.

ERÜ'de 'Kariyer Günleri' Etkinligi Düzenlendi
Çevrimiçi olarak gerçeklestirilen etkinlige, Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ibrahim Bayazit ile akademisyenler ve ögrenciler katildi.

Etkinligin açis konusmasini yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalis, konusmasinda etkinligin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür ederek, ögrencilerin gelecege hazirlanmalarinda kariyer günlerinin önemli etkinliklerden oldugunu söyledi.



Bu yil mezuniyet töreni yapmak için çalismalarin devam ettigine dikkat çeken Rektör Çalis, “Bu yil mezun olan ögrencilerimize mezuniyet töreni yapmak için elimizden geleni yapacagiz. Ögrencilerimize anketler yollanacak. Bu anketlerden gelen dönüsler neticesine ve pandemi sartlarina bakarak en azindan açik bir alanda bir mezuniyet töreni yapilabilecegini düsünüyorum. Bu konuda çalismalarimiz devam ediyor. Insallah bu yilki mezunlarimiz ile bu sevinci ve bu gururu hep birlikte yasamak istiyoruz” diye konustu.

Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ibrahim Bayazit’in etkinlik hakkinda verdigi bilgilerin ardindan etkinlik, “Kariyer Planlama”, “Kariyer Yönetimi” ve “Lisansüstü Egitim” konularinda ki sunumlar ile devam etti.

Egitim Fakültesi kariyer günleri etkinlikleri, 16 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.
Kaynak: İHA