Keçiören Belediyesinden Dügünler Için Ücretsiz Salon Hizmeti

Keçiören Belediyesi, yeni evlenen çiftlere ekonomik yönden kolaylik saglamak için ücretsiz nikah ve dügün salonu hizmeti veriyor.

Keçiören Belediyesinden Dügünler Için Ücretsiz Salon Hizmeti
Keçiören Belediyesi bünyesindeki Asik Veysel Nikah Salonu ile Yunus Emre, Çaldiran, Bademlik ve Abdurrahim Karakoç, Mevlana dügün salonlarinda çiftler ücretsiz olarak dünyaevine giriyor. Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, 1 Haziran itibariyla baslayan dügün sezonuyla birlikte yogun bir nikâh kiyma dönemi geçirdiklerini belirterek, “Nikahlarini benim kiymami isteyen çiftlerimizin bu taleplerini elimizden geldigince yerine getiriyoruz. Nikâh ve dügün salonlarimiz ücretsiz olarak nezih ve temiz bir sekilde hizmet veriyor. Asik Veysel Nikâh Salonumuzda nikâh kiyan çiftlerimize ücretsiz fotograf ve video çekimleri hediye ediyoruz. Belediyemize ait 5 dügün salonumuz ise tüm evlenenlere ücretsiz hizmet veriyor” dedi.



“Idaresi ve isletmesi belediyemize ait”

Baskan Altinok, göreve gelirken “Keçiören’de evlenmeyen kalmayacak” sloganiyla vaat ettikleri ücretsiz dügün hizmetini pandemi kosullarinda da sürdürdüklerini belirterek, “Idaresi, isletmesi ve denetimi belediyemize ait nikah ve dügün salonlarimizda çiftlerimizin mutluluklarina ortak oluyoruz. Ailenin temel taslari karsilikli sevgi, saygi, hürmet, anlayistir. Dünyaevine giren çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar ve iki cihan saadeti diliyorum. Cenab-i Allah kendilerine, milletine ve vatanina hayirli hizmetler sunacak güzel evlatlar nasip etsin” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA