Baskan Büyükkiliç; Saglik Bilimleri Üniversitesi Rektörü Erdöl'ü Agirladi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ikinci tip fakültesinin sehre kazandirilmasinda yogun bir görüsme trafigi yasadigi Saglik Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve beraberindeki heyeti bu kez makaminda agirladi.

Baskan Büyükkiliç; Saglik Bilimleri Üniversitesi Rektörü Erdöl'ü Agirladi
Saglik Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tip Fakültesi kararinin Cumhurbaskanligi Kararnamesi ile resmen onaylanmasinin ardindan Saglik Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ile bir araya geldi. Baskan Büyükkiliç, Rektör Erdöl’ü belediye binasi girisinde karsilarken, ziyarette SBÜ Hamidiye Tip Fakültesi Dekani Prof. Dr. Erdogan Çetinkaya, SBÜ Genel Sekreter Yardimcisi Seref Sariipek ile Kayseri Sehir Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Ilhami Çelik ve Il Saglik Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli de hazir bulundu. Baskan Büyükkiliç, sehre kazandirilan ikinci tip fakültesi sürecinde gerek Ankara’da yüz yüze gerekse telefonla defalarca kez görüstügü Rektör Prof. Dr. Erdöl ve beraberindeki heyetle birlikte tip fakültesine iliskin görüs alis verisinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Erdöl’e Kayseri’ye ikinci tip fakültesi kazandirilmasi sürecinde verdigi destekten dolayi özellikle tesekkür eden Baskan Büyükkiliç, “Basta Sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere Saglik Bakanimiza, Yüksek Ögretim Kurulu Baskanimiza ve Saglik Bilimleri Üniversitemizin kiymetli Rektörü Cevdet hocamiza, tabi süreci takip etmede Haseki bakanimiza, Taner bakanimiza, bütün milletvekillerimize tesekkür ederim. Emegi geçen herkese ayri ayri tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Ziyarette Baskan Büyükkiliç, Rektör Erdöl’e KAYMEK kursiyerlerinin dokudugu el dokumasi hali hediye ederken, Erdöl de çerçeve içerisinde islemeli Türk Bayragi hediye etti. Ziyaretçilere medeniyetler besigi Kayseri’nin kisa tanitim videosunu izleten Büyükkiliç, ayrica belediye fuaye alanindaki Iran’in Isfahan’dan Kayseri Erciyes’e uzanan Kerem ile Asli’nin hüzünlü ve çok az bilinen sevda hikâyesinin yer aldigi minyatür sergiyi de gezdirdi.
Kaynak: İHA