Kizilay'dan Çocuklar Için Açik Hava Sinema Etkinligi

Türk Kizilay’inin 153. kurulus yil dönümününde Kizilay Malatya Sube Baskanligi, Kadin Kollari ve Genç Kizilay Il Baskanligi tarafindan Kuluncak’ta sinema ile tanismayan çocuklar için açik hava sinema etkinligi gerçeklestirildi.

Kizilay'dan Çocuklar Için Açik Hava Sinema Etkinligi
Dünyanin her yerinde mazlum ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin yaninda olan Türk Kizilay’i 153 yasinda. Bu kapsamda Kizilay Malatya Sube Baskanligi, Kadin Kollari ve Genç Kizilay Il Baskanligi ile birlikte Kuluncak ilçesinde sinema ile tanismayan çocuklar için açik hava sinema etkinligi düzenledi.

Etkinlikte konusan Kizilay Malatya Sube Baskani Ramazan Soylu, Kizilay’in 153. dogum gününü kutladiklarini belirterek, 153 yildir dünyanin her yerinde magdurlarin yaninda yer aldiklarini söyledi.

Türk Kizilay’inin Senlendirme Projesi kapsaminda çocuklarla bir araya geldiklerini ifade eden Soylu, çocuklara “Gelecegin Kizilaycilari sizlersiniz” diye seslendi.

Konusmalrin ardindan çocuklara sinema filmi izletildi ve Türk Kizilayi ikram araci tarafindan çesitli ikramlarda bulunuldu.
Kaynak: İHA