Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi Yeni Yol Açma Ve Genisletme Çalismalarini Sürdürüyor

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin ulasimini kolaylastirmak için yeni yol açma ve genisletme çalismalarina devam ediyor.

Yol Yapim Bakim ve Altyapi Koordinasyon Daire Baskanligi, vatandaslarin kent içinde daha kolay ve konforlu ulasim saglamasi, trafik akisinin rahatlatilmasi için çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Ekipler, Elazig yolu ile Sanliurfa yolunu birbirine baglayan 50 metrelik, Diclekent, Mezopotamya bulvarlariyla Siverek, Evrim Alatas, Mastfros ve Abdulkadir Aksu caddelerindeki yeni yol açma, genisletme ve rehabilitasyon çalismalarina devam ediyor.

Kayapinar ilçesinin yeni yerlesim alanlarinda çalismalarini sürdüren ekipler, bir yeni bulvarda ve 2 baglanti yolunda dolgu, sicak asfalt ve kaldirim çalismasi yürütüyor.

Belediye, trafik akisinda sorun yasanmamasi için Baglar ilçesinde yer alan Evrim Alatas Caddesi'nde çalismalarini etaplar halinde gerçeklestiriyor.

Ilk etabi tamamlayarak vatandasin hizmetine açan ekipler, ikinci etapta alt yapi çalismalarini tamamlayip yola sicak asfalt sermeye basladi.

Kaynak: AA