Bursa Ve Çevre Illerde Sokaga Çikma Kisitlamasi Nedeniyle Sessizlik Hakim

Bursa, Eskisehir, Çanakkale, Yalova, Kütahya, Balikesir ile Bilecik illeri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda uygulanan sokaga çikma kisitlamasi nedeniyle sessizlige büründü.

Bursa'da Atatürk ve Cumhuriyet caddeleri ile Kent ve 15 Temmuz Demokrasi meydanlari basta olmak üzere kent genelinin, kisitlama dolayisiyla sakin oldugu gözlendi. Polis ekipleri, kentin belirli noktalarinda izin belgesi denetimlerini sürdürüyor.

Eskisehir'in kalabalik bölgelerinden Cengiz Topel, Sakarya, Atatürk caddeleri ile Yilmaz Büyükersen Bulvari'nda sakinlik yasaniyor. Görevli ekipler, belirlenen uygulama noktalarinda kontrollerini gerçeklestiriyor.

Çanakkale’de de kent sakinleri kisitlamaya uyuyor. Demircioglu ve Çarsi caddeleri ile Kordon Boyu'nda sessizlik hakim oldu. Emniyet müdürlügüne bagli ekipler, belirlenen noktalarda denetim yapiyor.

Kisitlamaya büyük oranda uyulan Yalova'da, sahil kesimleri basta olmak üzere meydan, cadde ve sokaklar sessizlige büründü. Emniyet ekipleri, sehrin girisleri ile uygulama noktalarinin yani sira meydan, cadde ve sokaklarda kisitlama tedbirlerini denetliyor.

Kütahya'da, Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, ana kavsaklarda kontrol noktalari olusturdu. Mahalle giris ve çikislarinda ise kisitlamayla ilgili olusturulan denetim ekipleri, çalismalarini sürdürüyor. Izin belgesi olmayan kisiler hakkinda görevlilerce tutanak düzenleniyor.

Balikesir'de basta Cumhuriyet Meydani, Milli Kuvvetler, Edremit ve Vasif Çinar caddeleri olmak üzere kent genelinde yogunluk yasanmiyor. Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, trafik uygulamasi yaparak araçlardaki kisilerin, izin belgelerinin olup olmadigini kontrol ediyor.

Bilecik'te ise vatandaslarin kisitlamaya büyük oranda uymasiyla kent merkezinde sakinlik hakim oldu. Kentin islek cadde ve meydanlarinin sessizlige büründügü görülürken emniyet ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

Kaynak: AA