Antalya'da Bir Kadinin Biber Gaziyla Etkisiz Hale Getirilip Darbedildigi Iddiasi

Antalya'nin Manavgat ilçesinde yasayan Serife Tirnaksiz (25), evine gelen biri kadin 4 kisi tarafindan yüzüne biber gazi sikilarak darbedildigi iddiasiyla sikayetçi oldu.

Karabük Mahallesi'nde yasayan Nuri ve Serife Tirnaksiz çifti, iddiaya göre, oturduklari bölgeden geçen bölgede safari etkinlikleri düzenleyen firmanin araçlarindan rahatsiz olarak durumu firma yetkililerine iletti.

Nuri Tirnaksiz'in firma yetkilileriyle tekrar görüstügü 24 Mayis günü, evlerine gelen biri kadin 4 kisi, Serife Tirnaksiz'in yüzüne biber gazi sikarak darbetti. Bu sirada eve dönerek olayi gören ve müdahale eden Nuri Tirnaksiz ile çiftin komsulari I.Ü. de kavgaya karisti.

Ihbar üzerine gelen jandarma ekiplerince olaya müdahale edildi.

Hastaneden darp raporu alan Tirnaksiz çifti ile S.Ö.Y, Y.B, E.Y, ve N.Y. karsilikli sikayetçi oldular.

Manavgat Adliyesi önünde gazetecilere açiklama yapan Serife Tirnaksiz, esinin olay günü sabah firma yetkilisiyle araçlarin gürültü yapmasi nedeniyle görüsüp uyardigini söyledi.

Esinin ise gitmesinin ardindan isimlerini sonradan ögrendigi 4 kisinin evlerine geldigini söyleyen Tirnaksiz, "Kapida 3'ü erkek biri kadin olmak üzere 4 kisi beni bekliyormus. Yüzüme dogrudan biber gazi siktilar. Beni döverek yolda sürükleyerek götürdüler. Beni yolun ortasinda biraz daha hirpaladiktan sonra esim ve komsularim geldi. Ardindan jandarmalar geldi, beni kurtardi. Süphelilerden sikayetçiyim. Cezalandirilmalarini istiyorum." dedi.

Kaynak: AA