Elazig'da Ölümle Biten Araç Yangininda 'Bombayi Ben Patlattim' Notlari Dikkat Çekti

Elazig’da yanan otomobilin içerisinde agir yaralan sahis, hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Sahsin yol kenarina biraktigi degerlendirilen, "Hastane yolundaki bombayi patlatan benim" notu üzerine genis çapli sorusturma baslatildi.

Elazig'da Ölümle Biten Araç Yangininda 'Bombayi Ben Patlattim' Notlari Dikkat Çekti


Edinilen bilgiye göre, merkeze bagli Sariçubuk köyünden Keban ilçe yoluna baglanti noktasinda bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi yandi. Yanan araci fark eden vatandaslar jandarma, saglik ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobil içerisindeki A.A.’yi (41) çikardi. Agir yaralanan ve Firat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldirilan sahis, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri araç yakininda yol kenarinda bir not buldu. Notta, “Hastane yolundaki bombayi patlatan benim. Kamera kayitlarina bakarsaniz oradan geçtigimi görürsünüz. Fünye elimin altindaydi. Bir can borcum var öderim. Hali sahadakini de ben patlattim. Konutlar mevkisindeki bombayi patlatan benim. Bir de ayni mintikadaki okul arkasindakini de” yazildigi görüldü.

Bunun üzerine güvenlik güçleri tarafindan genis çapli inceleme baslatildigi bildirildi.

Kaynak: İHA