Edirne'de Vatandaslar Piknik Alanlarina Akin Etti

Edirne’de yeni normallesme dönemi ile birlikte vatandaslar mesire alanlarinda piknik yapip, gönüllerince eglendi.

Edirne'de Vatandaslar Piknik Alanlarina Akin Etti
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in hafta sonu Cumartesi günü sokaga çikma kisitlamasinin kaldirildigini açiklamasinin ardindan mesire alanlarinda vatandaslar piknik yapti. Aylar sonra aileleriyle piknige gelen vatandaslar, gönüllerince eglendi. Aileleriyle ve arkadaslariyla ormana kosan vatandaslar mangal yapip, voleybol oynadi. Semaverde çaylarini demleyen ve mangallarini yakan vatandaslar uzun bir aradan sonra piknik yapmanin keyfini yasadi.

“Herkes için saglikli günler diliyorum”

Arkadaslariyla birlikte mangal yapmaya gelen Onur Nalçakan, “Uzun bir aradan sonra burada arkadaslarimizla birlikte gelip kafa dagitmak, desarj olmak gerçekten çok güzel bir duygu arkadaslarimizla birlikte bu aktiviteleri yasamayi gerçekten çok özlemisiz. Hepimiz için saglikli günler diliyorum” ifadelerini kullandi.

“Normallesmeye dönemine girdigimiz için çok mutluyuz”

Arkadaslariyla birlikte toplanip piknik yapmaya gelen Emre Kabak, “Pandemi oldugundan dolayi sürekli evlerimizdeydik uzun bir süre disariya çikmadik normallesme dönemi ile birlikte arkadaslarimizla toplanip mesire alaninda mangal yapip, sohbet etmek istedik ve bu temiz havanin faydasini görmek istedik. Bugün burada olmaktan çok mutluyuz ve çok heyecanliyiz” diye konustu.

“Hepimiz bu günleri çok özledik”

Ailesiyle birlikte piknik yapmaya gelen Baran Akçanli ise “Bizim için burada piknik yapmak pozitif bir enerji oldu. Bugün burada ailemizle birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Evlatlarimiz da bugün bize eslik etmek için Istanbul’dan yanimiza geldiler. Hepimiz bugünleri özledik. Insallah bir an önce herkesin maske, mesafe, ve hijyen kurallarina dikkat ederek bu pandemi illetinden kurtulup normal hayatimiza döneriz ”seklinde konustu.

Kaynak: İHA