Sisli'de Çocugunu Parka Götürmek Için Sokaga Çikan Baba Silahli Saldirida Öldü

Sisli’de alacak verecek mesele yüzünden iki grup arasinda çikan silahli kavgada ortalik savas alanina döndü. 2 kisinin yaralandigi kavgada çocugunu parka götürmek için sokaga çikan baba, basina isabet eden kursunla hayatini kaybetti.

Sisli'de Çocugunu Parka Götürmek Için Sokaga Çikan Baba Silahli Saldirida Öldü
Olay, saat 18.30 siralarinda Sisli Inönü Mahallesi Yeni Nalbant Sokak’ta yasandi. Iddiaya göre, alacak verecek meselesi nedeniyle aralarinda husumet bulunan iki kisi öglen saatlerinde tartisarak kavgaya tutustu. Kavga eden kisiler, mahalle sakinleri ve esnaf tarafindan sakinlestirildi. Görgü sahitlerinin iddialarina göre, yaninda uzun namlulu silah ile sokak içerisine gelen kimligi belirsiz motosikletli kisi veya kisiler tarafindan sokak ve çevresi kursun yagmuruna tutuldu. Silahtan çikan kursunlar nedeniyle sokaktan geçen bir motosikletli kurye ve mahalle sakini bacaklarindan yaralandi.

Kursunlarin diger bir hedefi ise çocugunu parka götürmek için sokaga çikan Okan Karaten oldu. Silahli saldirida kursunlarin arasinda kalan baba ve oglu sokakta bulunan otoparka sigindi. Kavgada basindan yaralanan talihsiz baba agir yaralandi. Kursunlanan sokakta evlerin pençeleri ve arabalarin camlarina kursun isabet etti. Ortalik savas alanina dönerken saldiriyi gerçeklestiren süpheli sahis veya sahislar kayiplara karisti. Çevredeki vatandaslarin ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Basindan yaralanan adam hastanede hayatini kaybetti

Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali M.T, E.Y ve basindan vurularak agir yaralanan Okan Karaten’i ilk müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirdi. Polis ekipleri olay yerinde genis güvenlik önlemleri alirken süpheli sahis veya sahislari yakalamak için çalisma baslatti. Hastanede tedavileri devam eden M.T ve E.Y’nin genel durumlarinin iyi oldugu belirtilirken agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Karaten yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalismalari sürüyor.

‘’Olan masum insanlara olmus’’

Saldirida evinin camina kursun isabet eden Harun Üsküplüoglu, “Ben eve geldim. Eve girer girmez mermi seyleri, kelesle taramislar mahalleyi. Sesleri duydum, yere yattim. Ondan sonra cam kirilmis, üst tarafa gelmis. Çok sükür yaralanan olmadi. Evde kimse yoktu. Normalde evde çocugum oluyor. Esim oluyor. Camdan eve girmis mermi. Yoldan geçen masum insanlar yaralanmis. Bir tanesi ölmüs galiba. Arsa mevzusu diye söylüyorlar. Olan masum insanlara olmus” dedi.



“Olayla alakasi yok onlarin”

Korku ve panikle kahvehaneye girdigini ifade eden Yüksel Solak, “Sesler duyduk yukarida, bütün herkes kahvehaneye girdik, kosarak. Yaralilari sonra ambulans gelince gördük. Iki kisi yaralanmis, biri dizinden, garajda yatanda kafasindan. Garajda vurulan, esi çocuguyla birlikte geçiyorlarmis. Silah sesini duyunca çocuguyla esini, olayla alakasi yok onlarin’’ diye konustu.

Kaynak: İHA