Kafe Ve Restoranlara Vatandaslar Yogun Ilgi Gösteriyor

1 Haziran tarihinden itibaren yeniden hizmet vermeye baslayan kafe, restoran ve pastanelere vatandaslar büyük ilgi gösteriyor.

Kafe Ve Restoranlara Vatandaslar Yogun Ilgi Gösteriyor
Korona virüs ile mücadele kapsaminda dönem dönem hizmet veren kafe ve restoranlar 1 Haziran tarihinden itibaren yeniden hizmet vermeye basladi.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Dernegi (TÜRES) Nevsehir Il Baskani Mustafa Çiçekli yaptigi açiklamada bundan sonra tüm tedbirlere uyarak kapanmadan devam etmeyi istediklerini söyledi.

Çiçekli, “1 Haziran tarihinden itibaren kafe, restoran, pastane gibi isletmelerimizin tamami hizmet vermeye basladi.

Bu anlamda Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a ve yogun ilgisi ve çalismasi olan TÜRES Genel Baskanimiz Ramazan Bingöl’e tesekkür ederiz. Içisleri Bakanligimiz tarafindan yayimlanan genelgeye harfiyen yerine getirmeye çalisiyoruz. HES kodsuz misafirleri almiyoruz. Isletmelerimizde ates ölçümünün yani sira sürekli dezenfektanlarla masa ve sandalyelerimizi temizliyoruz. Mutluyuz, misafirlerimiz de mutlu. Misafirlerimiz bizleri bizler misafirlerimizi özlemisiz. Insallah bundan sonraki süreçte de hem bizim hem de misafirlerin tedbirlere uyarak kapanmadan devam etmeyi arzuluyoruz. Insanlar aylardir evlerinde kapaliydi. Biz yaklasik 17 aydir dönem dönem açilmamiza ragmen kapali durumdaydik. Turizm anlaminda da biz yoksunduk. Sehir disindan gelen insanlarin oturup yemek yitecekleri, çay içecekleri yerler yoktu. Yeni açilim ile birlikte hepsine kavusmus bulunuyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA