Husumetlisini Berberde Biçaklayan Kadin Ve Yardim Ettigi Öne Sürülen 2 Kisi Tutuklandi

Ordu’nun Ünye ilçesinde Liseler Mahallesi Stadyum Sokak’ta husumetlisini berberde biçaklayan kadin ve ona yardim ettigi öne sürülen 2 kisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Husumetlisini Berberde Biçaklayan Kadin Ve Yardim Ettigi Öne Sürülen 2 Kisi Tutuklandi
9 Haziran günü yasanilan olayda Zekiye S. isimli bayan sahis, çantasinin yaninda bulundurdugu biçakla, husumetlisi oldugu ögrenilen ve bu sirada berberde tiras olan Ali Uysal isimli sahsa saldirdi. Sahsin aldigi biçak darbeleri sonrasi kaldirildigi Ünye Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ederken, olaya karisan Zekiye S. gözaltina alindi.

Yapilan tahkikat sorusturmasinda Zekiye S.’ye yardim ettigi öne sürülen Kübra U. ve Baris U. da yakalanarak gözaltina alindi. Savcilik sorusturmasinin tamamlanmasinin ardindan hakim karsisina çikan 3 kisi tutuklanarak Ünye M Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.

Olay

14 Mayis 2020 tarihinde Ikizce’nin Yogunoluk Mahallesi’nde daha önceden aralarinda husumet oldugu ögrenilen iki akraba arasinda kavga çikmis, kavga sirasinda taraflardan birinin atesledigi pompali tüfekten çikan mermilerin isabet etmesi sonucu 51 yasindaki Osman Uysal hayatini kaybetmisti.
Kaynak: İHA