Kartaltepe Yeni Yüzüyle Piknikçileri Bekliyor

Keçiören Ovacik’ta hizmet veren Kartaltepe Mesire Alani’nin yenilendigini ve vatandaslari daha yesil bir ortamda misafir edeceklerini belirten Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Piknik alani, park, gölet, dag kizagi, spor ve oyun alanlariyla daha da güzellestirip, gelistirdigimiz Kartaltepe Mesire Alani’na 40 adet yeni kamelya ve barbekü kurduk. Doga ile bas basa vakit geçirmek isteyen vatandasimiza konforlu bir ortam sunmak için çevre düzenleme ve peyzaj çalismalarimizi da tamamladik” dedi.

Kartaltepe Yeni Yüzüyle Piknikçileri Bekliyor
Keçiören Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalarla Kartaltepe Kent Ormani Mesire Alani hem agaçlandirma hem de peyzaj çalislariyla estetik bir görünüme kavusturuldu. Piknikçilerin özellikle hafta sonlari için vazgeçilmez mekânlarindan biri olan mesire alanina yeni kamelya ve barbeküler kurularak piknik yapilacak alanlar genisletildi. Bu kapsamda mesire alanina 40 adet kamelya ve 40 adet barbekü kuruldu. Ayrica kamelyalarin ve mesire alaninin genel aydinlatma sistemi de yenilendi.

En uzun dag kizagi burada

Türkiye’nin en uzun dag kizagi parkinin Kartaltepe Kent Ormani Mesire Alani’nda bulundugunu hatirlatan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Keçiören Ovacik bölgesini yesil bir vaha görünümüne kavusturmaya basladik. Çevre yolunun üstü ve alti olarak düsündügümüzde buralari agaçlandiriyoruz. Buraya piknik için gelen vatandaslarimiz yürüyüsünü ve sporunu rahatlikla yapacak. Park ve oyun alanlariyla burayi daha da güzellestirip gelistirdik. Bu tür hizmetler sehrimiz ve Baskentimiz için önemli bir kazanimdir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA