Derince'deki 41 Projenin Yüzde 66'Si Tamamlandi

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, esnaf ve vatandas bir araya geldigi bulusmada, ilçede planladiklari projelerin yüzde 66’sinin tamamlandigini söyledi.

Derince'deki 41 Projenin Yüzde 66'Si Tamamlandi
Gönül belediyeciligi anlayisiyla çalismalarini sürdüren Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, bir yandan 41 seçim vaadini hizla yerine getirirken diger taraftan esnaf ve vatandas bulusmalarina devam ediyor. Bu kapsamda Baskan Aygün son olarak Yenikent Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette Baskan Aygün’e Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçin, Yenikent Mahalle Muhtari Erol Küçük ve teskilat yöneticileri de eslik etti.

Katilimci yönetim anlayislari geregi istisarenin kendileri için en önemli unsur oldugunu dile getiren Baskan Aygün, “Yola çikarken 41 projemiz vardi ama en önemli projemiz halkimizin gönlüne girmekti. Hamdolsun pandemi sürecinde de firsat buldugumuz her an vatandaslarimizla bir araya gelip onlarin taleplerini dinleyerek çözüm üretmekten mutluluk duyuyoruz. Projelerimizin yüzde 66’lik kismini simdiden tamamladik. Insallah verdigimiz tüm sözleri yerine getirecegiz” dedi.

Baskan Aygün, sohbet esnasinda Yenikent Mahallesi ve ilçe genelinde hizmete sunduklari projelerle ilgili bilgiler de verdi.
Kaynak: İHA