Arsa Meselesi Yüzünden Kardesini Bogup, Yengesini De Görgü Tanigi Birakmamak Için Öldürmüs
Kayseri’de kayip olarak aranan kari kocanin öldürülüp evlerinin bahçesinde bulunan tandirda gömülü halde bulunan çift cinayeti aydinlatildi. Süpheli Yusuf Turhan’in arsa meselesi yüzünden çikan kavgada agabeyi Mehmet Turhan’in kabloyla bogarak, yengesi Firdevs Turhan’i ise görgü tanigi birakmamak için öldürdükten sonra tandira gömdügü ögrenildi.

Kabloyla bogarak öldürmüs
Olayla ilgili olarak yürütülen sorusturma kapsaminda Mehmet Turhan’in kardesi Yusuf Turhan, yengesi Necla Turhan ve yegeni Bedirhan Turhan gözaltina alindi. Emniyette sorguya çekilen Yusuf Turhan, cinayeti itiraf ederek, agabeyini kabloyla bogarak öldürdügünü söyledi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde bulunan Adli Tabiplik’te saglik kontrolünden geçirilen 3 kisi, adliyeye sevk edildi. Ayrica, bu sirada hastane önünde bekleyen maktullerin yakinlari ise sahislara tepki gösterdi. Bir kisi, “Kardesini öldürdün, yengemin saçlarini kesip neden öldürüyorsun” diyerek gözyasi döktü.
