Amazon Türkiye Pazar Günü Teslimat Hizmetini Ankara, Bursa, Izmir Ve Kocaeli Ile Genisletiyor

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott: 'Pazar günü teslimat, her günün artik bir Amazon teslimat günü oldugu ve artik bu sehirlerdeki Amazon müsterilerinin Amazon'da alisveris yaparken daha fazla rahatligin keyfini çikarabilecegi anlamina geliyor'

Amazon.com.tr müsterileri, Istanbul’un ardindan artik binlerce seçili üründe Ankara, Bursa, Izmir ve Kocaeli’de de pazar günü teslimat hizmetinden faydalanabiliyor.

Markadan yapilan açiklamaya göre, Amazon Türkiye, pazar günü teslimat hizmetinin 4 sehirde daha hizmete girdigini duyurdu. Istanbul’da 2019’dan beri sunulan pazar günü teslimat hizmetinden artik Ankara, Bursa, Izmir ve Kocaeli’deki Amazon.com.tr müsterileri de yararlanabiliyor.

Bu sehirlerin belirli bölgelerinde yasayan Amazon Prime üyeleri seçili ürünlerde pazar günü teslimat seçeneginden herhangi bir ek ücret ödemeden faydalanabilirken, Prime üyesi olmayan müsteriler bu hizmete 7,90 lira ödeyerek ya da 30 günlük deneme süresinin ardindan aylik 7,90 lira ücretle sahip olabilecekleri Prime üyeligi araciligiyla erisim saglayabiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, "Amazon’da müsterilerimize sürekli olarak yenilikler sunmak için çalisiyoruz. Istanbul’daki müsterilerimizin Pazar günü teslimat seçeneginden duydugu memnuniyeti biliyoruz ve bu hizmetimizi artik Ankara, Bursa, Izmir ve Kocaeli’de daha da fazla kisiye ulastiracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pazar günü teslimat, her günün artik bir Amazon teslimat günü oldugu ve artik bu sehirlerdeki Amazon müsterilerinin Amazon'da alisveris yaparken daha fazla rahatligin keyfini çikarabilecegi anlamina geliyor." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA