VEDAŞ Ekipleri Arızaları Gidermek İçin Gittikleri Bölgelerde İftar Yapıyor

Bitlis'te Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ (VEDAŞ) arıza ekipleri, vatandaşa kesintisiz enerji hizmeti sunmak amacıyla iftarlarını da arızaları gidermek için gittikleri bölgelerde yapıyor.

Ramazanda da vatandaşların mağdur olmaması için fedakarca çalışan arıza ekipleri, akşam saatlerinde yaşanan elektrik arızalarından dolayı beraberinde götürdükleri yiyeceklerle iftarlarını açıyor.

Bitlis merkeze bağlı Koruk köyüne giderek elektrik hattındaki arızayı gideren ekipler, akşam ezanının okunmasıyla yanlarındaki su, ekmek, domates ve soğanla iftar yaptı.

Müessese Sistem Müdürü Ömer Çelebi, gazetecilere, VEDAŞ ekiplerinin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu söyledi.

Ramazanda kırsal kesimlerdeki arızaları en kısa zamanda gidermek için çaba gösterdiklerini belirten Çelebi, "Bazen iftar saatine gelen arızalarımız da oluyor. Bu nedenle iftarımızı arazide açmak zorunda kalıyoruz. Ekiplerimiz yanlarında yiyecek ve içecek bulunduruyor." dedi.

Arıza ekibinden Harun Reşit Aslan ise arıza merkezine gelen ihbarın ardından merkeze bağlı Koruk köyüne geldiklerini ifade ederek, "Arızaya müdahale ederken iftar vaktine az bir zaman kalmıştı. Biz de iftarımızı açmak için yanımızda su, ekmek, domates ve soğan getirdik. Arıza sonrası iftarımızı burada açtık. Vatandaş enerjisiz kalmasın diye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA