Vodafone TV'den Nisanda Film Şöleni

Google Play, Apple App Store, Android TV, LG Content Store, Samsung Smart Hub ve Apple TV online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 6 milyondan fazla indirildi.

Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV, nisan ayında dünyaca ünlü filmleri izleyicileriyle buluşturacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Marvel filmlerinden Oyuncak Hikayesi Serisi'ne, Oceans Serisi'nden Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi'ne, gişe rekorları kıran yüzlerce film Vodafone TV'de yayına girecek.

Sinema TV iş birliği kapsamında Marvel filmlerinden oluşan geniş bir portföy hazırlayan Vodafone TV, kullanıcılarına, Türkiye’de yaklaşık 7,5 milyon kişinin sinemada izlediği, toplam dünya hasılatı 11,5 milyar doları aşan Ant-Man, Ant-Man And The Wasp, Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Captain Marvel, Marvel's The Avengers, Marvel's Avengers: Age Of Ultron, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame adlı yapımları izleme imkanı sunacak.

Nisan ayında ayrıca, Disney-Pixar'ın unutulmaz Oyuncak Hikayesi Serisi, tüm zamanların en iyi suç filmlerinden Baba Serisi, Oceans Serisi, Müzede Bir Gece Serisi, Tolkien'in efsanevi Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi ve Malefiz, Jumanji: Yeni Seviye, Bad Boys: Her Zaman Çılgın gibi gişe rekorları kıran filmlerle beraber 150'ye yakın film Vodafone TV'de izleyicilerle buluşacak.

Vodafone TV, kullanıcılarına, 24 saate kadar geri alma özelliği ile 90'ı aşkın TV kanalını ve çoğunluğu film, dizi, belgesel ve çizgi filmden oluşan 6 binin üzerinde seç-izle içeriği akıllı telefonlarından, tabletlerinden, web’den ve akıllı televizyonlar üzerinden izleme imkânı sunuyor.

Google Play, Apple App Store, Android TV, LG Content Store, Samsung Smart Hub ve Apple TV online mağazalarından da erişilebilen Vodafone TV uygulaması, bugüne kadar 6 milyondan fazla indirildi.

Vodafone TV'nin aylık aktif kullanıcı sayısı ise 1,3 milyona ulaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Otluoğlu, şunları kaydetti:

"Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, sinemasever müşterilerimiz için Nisan ayına özel zengin bir portföy hazırladık. Marvel filmlerinden Oceans Serisi’ne kadar birbirinden başarılı yüzlerce filmi izleyicilerimizin beğenisine sunacağız. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve servislerle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA