YEREL YÖNETİMLER SESİ BAŞKANA SORDUK

Yerel yönetimlerin sesi Başkana Sorduk ile okuyuculara daha hızlı bir şekilde ulaşıyor. Bugüne kadar Türkiye'de sorular hep vatandaşa soruldu. Şimdi ise söz başkanlarda...

YEREL YÖNETİMLER SESİ BAŞKANA SORDUK
Başkana Sorduk ile belediyecilik noktasında bölgenizde hangi gelişmeler yaşanıyor, yeni projeler ne, belediye hangi önemli başarıya imza attı gibi hem yerel yönetimi hem de vatandaşı ilgilendiren önemli konular artık bir tık ötenizde...

BAŞKANA SORDUK İLE YENİ YAYIN ANLAYIŞI

Türkiye basınına Başkana Sorduk ile yeni yayın anlayışı geliyor. Bu kapsamda sadece yerel haberler değil, yerel yönetimlerin en tepesinde bulunan kişilerin sesi vatandaşlara ulaşıyor. Site bu fikir üzerine ilerliyor.

Üstelik tüm bunlar, oldukça hızlı bir şekilde okurlara ulaşıyor. Başkana Sorduk haber sitesi, güncellik konusunda oldukça hızlı bir profil çiziyor. Web sitesi sürekli bir şekilde güncelleniyor. Böylece okuyucular da bölgelerindeki gelişmelerden oldukça hızlı bir şekilde haberdar olabiliyor. Ayrıca kendi bölgelerine dair sürekli bir şekilde yeni gelişmelerden haberdar olabiliyor.

BAŞKANA SORDUK İLE HER KATEGORİDE HABER

Başkana Sorduk ile her kategoride haber okuyabilirsiniz. Sitemizin öncelikli amacı belediye başkanları ile vatandaş arasında köprü kurmak. Böylece kulaktan duyma değil, direkt olarak başkanların bizzat kendi ifadelerini vatandaşa sunmak.

Bunun yanı sıra yerel yönetimlerdeki diğer gelişmeleri de halka ulaştırmak Başkana Sorduk'un amaçları arasında yer alır. Hangi belediyede ne tür çalışmalar yürütülüyor, hangi organizasyonlara imza atılıyor diye öğrenmek istiyorsanız, www.baskanasorduk.com adresine giriş yapabilirsiniz. İster telefondan ister tabletten ister de bilgisayardan giriş yaparak oldukça hızlı bir şekilde web sitemize ulaşabilirsiniz.

Web sitemiz haberleri hızlı bir şekilde güncellediği gibi teknolojik alt yapısı ve tecrübeli teknik ekibi ile size hızlı bir şekilde hizmet verir.

YEREL HABERCİLİĞİN HER KATEGORİSİNDE BAŞKANA SORDUK

Yerel haberciliğin her kategorisinde Başkana Sorduk hizmet verir. Habercilik hizmeti verirken sadece yerel yönetimlerden gelen açıklamalar ya da bu yönetimlerdeki gelişmeler değil, şehrinizi ya d ilçenizi ilgilendiren önemli konular da web sitemizde yer alır.

Bunun yanı sıra şehriniz ile alakalı gelişmeleri de web sitemizde bulabilirsiniz. Yaşadığınız şehre, ilçeye hatta beldeye dair ekonomik ya da sosyal ne tür haber var ise sitemizde yer alır. Sadece ekonomik ya da sosyal konuları değil; teknolojik gelişmeleri, bölgenize dair planları ve projeleri de sitemizden takip edebilirsiniz. Yaşadığınız bölgedeki olayları öğrenebilirsiniz.

Bunların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının (STK) faaliyetleri, dernekler ve kulüpler tarafından düzenlenen organizasyonlar da Başkana Sorduk'ta yer alır. Belediye başkanlarının yanı sıra bu kuruluşların yöneticileri de sitemiz üzerinden seslerini duyurabilir.

Siz de hitap ettiğiniz kitleye doğrudan ve hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız, Başkana Sorduk ile iletişime geçin. Burada yeriniz hazır.

--Advertorial--