Iki Grubun Pompali Tüfekli Kavgasi Yoldan Geçen Kadini Yaraladi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde iki grup arasinda çikan tartismanin, kisa süre içinde alevlenerek pompali tüfekli kavgaya dönüsmesinin ardindan yoldan geçen bir kadin yaralandi. Olaya iliskin 1 süpheli gözaltina alinirken, polis ekiplerinin diger süphelileri yakalamak için çalismalari sürüyor.

Iki Grubun Pompali Tüfekli Kavgasi Yoldan Geçen Kadini Yaraladi


Olay, saat 19.00 siralarinda Kocaeli’nin Izmit ilçesi Mehmet Ali Pasa Mahallesi Basaran Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasinda henüz bilinmeyen bir sebeple tartisma çikti. Iddiaya göre, olaya karisan süphelilerden birisi tartismanin ardindan pompali tüfegini alarak, Basaran Caddesi üzerinde tartistiklari sahislarin yanina gitti. Grup arasinda çikan tartismanin kavgaya dönüsmesinin ardindan, kimligi ögrenilemeyen bir süpheli pompali tüfegi atesledi. O sirada yoldan geçen bir kadin, pompali tüfekten çikan saçmanin ayagina isabet etmesi sebebiyle yaralandi, bir dükkanin da camlari isabet eden saçmalar sebebiyle kirildi. Çatismanin ardindan süpheliler olay yerinden kaçti.

Olayi gören vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbariyla olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali kadin, saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardindan hastaneye kaldirildi. Yaralinin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Süphelileri yakalamak için çalisma baslatan polis ekipleri ise olaya karistigi tespit edilen R.D.’yi kisa süre içinde yakaladi. Gözaltina alinan süpheli, polis merkezine götürüldü. Olay ile ilgili inceleme baslatildi.

"Çok sükür saçma bize gelmedi"

Pompali tüfekten çikan saçmalar dükkanina isabet eden esnaf Yilmaz Erden, "Iki grup arasinda bir tartisma olmus. Asagidan bir grup kosarak geldi. Diger taraftan ise bir vatandas pompali tüfekle ates etti. Vatandasa ates ederken saçma dükkana geldi. Biz de kapinin yakininda duruyorduk, çok sükür saçma bize gelmedi" dedi.

Kaynak: İHA