Emniyet Genel Müdürlügüne 215 Motosiklet Teslim Edildi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas: 'Teskilatimizin emrine verecegimiz bu motorlar hiç süphesiz var olan hizmet kalitemizi çok daha yukarlara çekecek' Istanbul Valisi Ali Yerlikaya: 'Sehrimizin huzuru ve güvenligi için çalisan motorlu ekiplerimiz gücümüze güç, hizimiza hiz katacak'.

Emniyet Genel Müdürlügü motosikletli polis timlerine 215 yeni motosiklet törenle teslim edildi.

Istanbul Valiliginden yapilan açiklamaya göre, Ayasofya Meydani'nda düzenlenen teslim töreni, saygi durusu ve Istiklal Marsi'nin okunmasiyla basladi.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas törende yaptigi konusmada, 176 yildir milletin hizmetinde olan emniyet teskilatinin yurdun her kösesinde devletin bekasi ve insanlarin huzuru için gece gündüz demeden çalistigini söyledi.

Emniyet teskilatinin terörle mücadele basta olmak üzere, organize suç, trafik kazalari ve diger asayis suçlari ile mücadelede basari çitasini gittikçe yükselttigini vurgulayan Aktas, millete her geçen gün daha da kaliteli güvenlik hizmeti verdigini söyledi.

Teskilatin motorize gücüne 215 motorun takviye edildigini belirten Aktas, söyle konustu:

"Teskilatimizin emrine verecegimiz bu motorlar hiç süphesiz var olan hizmet kalitemizi çok daha yukarlara çekecek. Motorlar vasitasiyla çok hizli bir sekilde sahada hakimiyetimizin artacagi muhakkaktir. Bu imkanlari bize sunan ve destekleri ile teskilatimizin bugünlere gelmesini saglayan basta Cumhurbaskanimiz olmak üzere Içisleri Bakanimiza sükranlarimi arz ediyorum. 215 yeni motorun teskilatimiza hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum."

Istanbul Valisi Ali Yerlikaya ise Istanbul Emniyet Müdürlügüne 40 yeni motosikletin daha katilmasiyla motorlu ekip sayisinin 347'ye yükseldigini belirterek, "Sehrimizin huzuru ve güvenligi için çalisan motorlu ekiplerimiz gücümüze güç, hizimiza hiz katacak. Hayirli olsun." dedi.

Daha sonra Ayasofya Camisi Imam Hatibi Bünyamin Topçuoglu tarafindan yapilan dua sonrasinda motorlar görev yerlerine ugurlandi.

Teslim törenine, Istanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktas, Asayis Daire Baskani Vedat Mercan ve çok sayida emniyet personeli katildi.
Kaynak: AA