Sultangazi'de Sokak Ortasinda Cinayet Kameraya Yansidi

Sultangazi’de bir kisi arkadasiyla sokakta yürüdügü sirada ugradigi silahli saldirida hayatini kaybetti. Saldirgan kaçarak kayiplara karisirken, yasanan olay ise güvenlik kamerasina yansidi.

Sultangazi'de Sokak Ortasinda Cinayet Kameraya Yansidi


Olay, saat 19.45’de Sultangazi Ismetpasa Mahallesi 95 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Nedim Ç. (35) sokakta arkadasiyla yürüdügü esnada arkasindan gelen kimligi belirsiz bir kisinin silahla 3 el ates etmesi sonucu basindan vurularak kanlar içinde yere yigildi. Basindan vurulan Nedim Ç. olay yerinde hayatini kaybederken, sokak içerisinde panik yasandi. Olayi gören vatandaslarin ihbari üzerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak saldirgani yakalamak için çalisma baslatti. Çalismalarinin ardindan olay yerindeki ceset incelenmek üzere adli tip morguna kaldirildi.

Sokak ortasinda cinayet ani kameraya yansidi

Sultangazi’da bir kisinin sokak ortasinda ugradigi silahli saldiri sonucu hayatini kaybettigi o anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, iki kisi yolda yürürken arkalarindan gelen diger bir sahsin ates açmaya basladigi, silah seslerini duyan vatandaslarin olay yerinden kaçmaya çalistigi ve saldirganin kaçtigi görülüyor.
Kaynak: İHA