Pendik'te Katliam Gibi Kaza Açiklamasi Otomobilden Firladi, Iki Araç Arasinda Feci Sekilde Can Verdi

ISTANBUL -D-100 Karayolu Pendik Kaynarca mevki Ankara istikametinde meydana gelen zincirleme trafik kazasinda kontrolden çikan otomobilden firlayan trans birey TIR ve çekici arasinda kalarak feci sekilde can verdi. Korkunç kazada 1 kisi öldü, 3 kisi ise yaralandi.

Pendik'te Katliam Gibi Kaza Açiklamasi Otomobilden Firladi, Iki Araç Arasinda Feci Sekilde Can Verdi
Kaza, 00.15 siralarinda D-100 Karayolu Pendik Kaynarca mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Iddiaya göre, D-100 Karayolu’nda seyir halinde olan 34 DHZ 427 plakali TIR, önünde olusan trafikten dolayi yavasladi. Bu sirada asiri hizli oldugu belirtilen 28 AS 302 plakali otomobil, kaygan zeminde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu TIR’a arkadan çarpti. Arkadan gelen 10 AGK 987 plakali çekici ise önünde kaza yapan otomobile ve TIR’a arkadan çarpti. Çarpmanin etkisi ile otomobilde bulunan trans birey Cüneyt Ç. otomobilden firlayarak TIR ve çekici arasinda sikisip feci sekilde can verdi.

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan yapilan kontrolde 28 AS 302 plakali otomobildeki yolcu konumundaki Trans birey Cüneyt Ç.’nin hayatini kaybettigi belirlendi. Otomobilin sürücüsü ile çekicide bulunan 2 kisi itfaiye ekipleri tarafindan kurtarilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan 3 yarali hastaneye kaldirildi. Yaralilardan birinin durumunun agir oldugu belirtildi.

Çevredeki vatandaslar film izler gibi kazayi izledi

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu’nun Kocaeli istikameti yaklasik 3 saat trafige kapatildi. Trafik yan yoldan kontrollü olarak verildi.

Olay yerinde yapilan incelemenin ardindan Cüneyt Ç. ‘nin cenazesi otopsi yapilmak üzere morga kaldirildi. Kazaya karisan çekici, TIR ve otomobilin kaldirilmasinin ardindan yol trafige açildi. Kaza sirasinda vatandaslar yapilan çalismalari film izler gibi izledi. Polis kazayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA