Bingöl-Elazig Karayolunda Kar, Saganak Ve Sis Etkili Oldu, Sürücüler Zor Anlar Yasadi

Bingöl-Elazig karayolunda yer yer kar yagisi ve saganak etkili olurken, bazi noktalarda ise yogun sis etkisini gösterdi. Yagis, kar ve sis yüzünden sürücüler zor anlar yasarken, yola düsen kaya parçalari bir tirda maddi olusturdu.

Bingöl-Elazig Karayolunda Kar, Saganak Ve Sis  Etkili Oldu, Sürücüler Zor Anlar Yasadi


Meteoroloji Genel Müdürlügünün uyarisinin ardindan Bingöl’de kar ve saganak yagis etkisini gösterdi. Yer yer yaklasik 10 santimetreye ulasan kar yagisinin ardindan Karayollari 84’üncü Sube Sefligi ekiplerince bölgede çalisma yapildi. Bingöl-Elazig Karayolu Kuruca mevkiinde sis de etkisini gösterirken, görüs mesafesi sifira kadar indi. Zorlu hava kosullarinda sürücüler zor anlar yasadi.

"Kaya parçalari yola düstü"

Bingöl-Elazig karayolunun 15’inci kilometresinde etkili olan saganak yagis nedeniyle kaya parçalari yola düstü. Yola düsen kaya parçalarina çarpan bir tir maddi hasar meydana gelirken, simsekler de geceyi aydinlatti.

"Valilik sürücüleri uyardi"

Bingöl Valiliginden yapilan açiklamada, “Sürücülerimizin dikkatine, Bingöl-Elazig Devlet Yolu 0-5 kilometreleri arasinda devam eden kar yagisina karayollari ekiplerimizin müdahale çalismalari araliksiz sürüyor” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA