Yayla Sahilinde Yol Ve Kaldirim Çalismalari Devam Ediyor

Kesan Belediye Baskani Mustafa Helvacioglu, Yayla sahilinde devam eden çalismalari inceledi.

Helvacioglu, yaptigi yazili açiklamada, vatandaslarin yasam kalitesini arttirmak için baslatilan yol ve kaldirim çalismalarina Yayla sahilinde devam ettiklerini belirtti.

Mücavir alanlarin gelisimine katki sunacak çalismalari sürdürdüklerini aktaran Helvacioglu, yaz aylarinda binlerce turisti agirlayan sahil kesimleri için çalismalara erken baslandigini bildirdi.

Helvacioglu, amaçlarinin güvenli, kaliteli ve konforlu ulasim saglamak oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Yaptigimiz yatirimlar ile beraber, devam etmekte olan ve yapimina baslanacak çalismalarimizla birlikte Kesan ve mücavir alanlarimizda kilometrelerce yol, çevre düzenlemesi ve estetik görünüme kavusmus caddelere kavusacagiz. Hep birlikte Kesan ve mücavir alanlarimiz için canla basla çalisiyoruz. Yeni yol ve kaldirimlarimiz güle güle kullanilsin. Altunhan tesislerinin yaninda çöken yolu Valiligimizin de destegi ile 300-400 kamyon tas tasiyarak yapacagiz. Erikli de de su problemi düzenlendikten sonra yol çalismalarimiza baslayacagiz. Erikli’deki vatandaslarimiz su baglanti bedellerini yil sonuna kadar ödemeleri halinde zamdan etkilenmeden su baglanti hakki kazanacaklar."

Helvacioglu'na belediye baskan yardimcilari Yakup Balci ve Erdi Kiliç da eslik etti.

Kaynak: AA