Madenciler Gününde Madenci Korosundan Muhtesem Konser

Zonguldak’ta madencilerden olusan ve Türkiye’de ilk olma özelligi tasiyan madenci korosu, verdigi muhtesem konserle unutulmaz bir gece yasatti.

Madenciler Gününde Madenci Korosundan Muhtesem Konser
Zonguldak Kent Konseyi tarafindan olusturulan madenci korosu unutulmaz bir konser verdi. Madencilerden olusan koro 4 Aralik Dünya Madenciler Günü’nde Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde sahne aldi. Madenci korosu birbirinden güzel sarkilarla dinleyicilerin kulaklarinin pasini sildi. Yaklasik 2 saat boyunca sahnede kalan madenci korosu dinleyicilerden tam not aldi. Öte yandan protokol üyeleri de madencilerin söyledikleri sarkilara eslik ederek destek verdi.

Madenciler engellileri unutmadi

Zonguldak Madenci korosu bir gün önce kutlanan 3 Aralik Dünya Engeller gününü unutmadi. Maden isçisi Mehmet Balcik, engelli çocuklarla beraber “Çilli bom” sarkisi seslendirdi. Salondaki davetliler sarkiya alkislarla destek verdi.

Koro, yaklasik iki saat boyunca davetlilere unutulmaz bir gece yasatti. Geceye Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufali, GMIS Genel Baskani Hakan Yesil ve davetliler katildi.

Kaynak: İHA