Annesinin Kayip Basvurusunda Bulundugu Ögretmenin Cesedi Denizde Bulundu

Batman’da ailesinin kayip basvurusunda bulundugu Türkçe ögretmeninin cesedi Antalya’da denizde bulundu. Polis olayla ilgili genis çapli inceleme baslatti.

Annesinin Kayip Basvurusunda Bulundugu Ögretmenin Cesedi Denizde Bulundu


Olay, Muratpasa ilçesi Konyaalti Caddesi üzerinde bulunan Yavuz Özcan Parki’nin falezler kismindan yaklasik 50 metre açiklarda gerçeklesti. Edinilen bilgiye göre; deniz üzerinde bir kisiyi hareketsiz olarak gören 2 genç, durumu 112 Acil Çagri merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan bölgeye deniz polisi ve sahil güvenlik ekipleri yönlendirildi. Bölgede aramaya yapan sahil güvenlik ekipleri bir süre sonra deniz üzerinde bir kisiye ulasti. Bota alinan kisi yat limanina çikarildi. Burada saglik çalisanlari tarafindan yapilan kontrolde sahsin hayatini kaybettigi belirlendi.

Türkçe ögretmen kimligi çikti

Sahsin isminin Hamza Yilmaz (28) oldugu ögrenilirken, yapilan incelemede Türkçe ögretmeni kimligi çikti. Öte yandan gencin, sabah saatlerinde Ankara’dan otobüse binerek aksam saat 17.00 siralarinda Antalya’ya geldigi ögrenildi. Yilmaz’in ailesinin ise 14 Kasim’dan bu yana haber alamadigi ve annesinin dün polis merkezine giderek kayip basvurusunda bulundugu ögrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak genis çapli inceleme baslatti. Ceset olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA